UBRO Panorama gif-fil
Mäklarhuset dec 14
Förstasidan Fredagen den 28 juli 2017 - klockan 20:52 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Annonsera på UBRO.se


Karin Sidén 2014-02-17

UBRO.se är en nättidning om Upplands-Bro och för Upplands-Broborna. Lokala nyheter, dagligt uppdaterade, närhet och stor spännvidd i artikelinnehåll är vad vi erbjuder våra läsare och annonsörer. Det finns många fördelar med att bara finnas på nätet tycker vi. Snabbheten, Miljön, Tillgängligheten och Flexibiliteten, för att nämna några. För dig som funderar på att annonsera lokalt är UBRO.se definitivt ett "skyltfönster" att räkna med och helt unik i kommunen.

Ditt företag har genom att synas på UBRO.se en möjlighet att nå ut på den lokala marknaden i en av landets mest expansiva regioner. UBRO.se har som målsättning att vara där det händer - när det händer. Vi är den enda lokala nyhetstidningen med lokal anknytning och lokal förankring vilket ger oss en unik position. Vår målsättning har ända sedan starten i november 2012 varit att vara kommuninvånarnas främsta källa till information om händelser i kommunen och är redan nu en bra bit på väg.

UBRO.se är dagligt uppdaterad vilket gör tidningen både aktuell och läsvärd. Hårda och mjuka nyheter varvas, men vi lägger stor vikt vid att lyfta fram positiva nyheter. Sport, kultur, näringsliv och allt annat som gör Upplands-Bro till en härlig plats att bo på får även det mycket utrymme. Målgruppen för UBRO.se är alla internetanvändare i kommunen, oavsett ålder.


En normaldag på UBRO.se (i augusti 2015) har vi:
  • 1 800-2 000 unika besökare, men många fler besök
  • runt 10 000 sidvisningar
Fördelarna med att vara en nättidning är många. Snabbheten är som vi ser det en av de största fördelarna. Med ett par klick lägger vi ut en ny artikel. Självklart tar skrivandet samma tid i anspråk som i en traditionell papperstidning, men från färdigskriven artikel till publicerad artikel handlar det om sekunder i UBRO's fall medan det i tryckt form tar långt mer tid innan artikeln når läsaren. Där har vi en unik fördel jämfört med övriga lokala aktörer som alla är beroende av tryckpressar och utgivningsdatum.

Miljömässigt spar vi som nättidning träd och bidrar minimalt till transport- och tillverkningsrelaterade utsläpp. UBRO.se finns bara på nätet och lämnar inga restprodukter efter sig, vilket vi tycker känns helt rätt.

Tillgängligheten är en annan fantastisk fördel med att vara en nättidning. UBRO.se finns med läsaren närapå överallt. I mobilen på pendeln, i väntrummet hos tandläkaren och medan du väntar på duschande barn i sporthallen. I paddan under reklamen på TV och i den bärbara datorn på semestern. Så länge det finns en internetuppkoppling finns UBRO.se tillgänglig för sina läsare. För dig som annonsör innebär det att din annons får många visningar dagligen under den tid annonsen sitter på UBRO. En normal vecka (i aug 15) blir det mellan 65 000 och 80 000 visningar.

Nyfiken på att annonsera? Mejla redaktionen: karin.siden@ubro.se

Tipsa en vän     Skriv utKalender

Onsdag 2/8
Musik i sommarkväll - ALL YOU NEED IS LOVE
Lördag 5/8
Lantloppis i Bro
Onsdag 9/8
Musik i sommarkväll - EN KVÄLL MED JOHAN STENGÅRD
avståndsannons

Kultur och Fritid vt 17 Forntidsglimtar Lunchvisn

Kvinnojouren Anna sommaren 17

Socialdemokraterna sommarhälsar

UBROs egen

Sjöräddningen testamente

Röda Korset Medmänniska

WWFannons tigerfadder

Facebook

RSS-flöde

Alternative content


Håll Sverige rent
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen