Förstasidan Torsdagen den 28 mars 2024 - klockan 16:13 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp

Vinst för KSKs P01 mot Spånga HK

Karin Sidén 2014-01-11

Bild:Tommy Sidén

HANDBOLL   Med ett säkert försvarsspel och en storspelande målvakt kunde det inte bli annat än en solklar vinst för KSKs P01 mot Spånga i lördagens möte. 18-8 skrevs slutsiffrorna till slut.

Kungsängens SKs pojkar 01 tog på lördagsmorgonen emot Spånga HK hemma i Ekhammarhallen. Killarna visade inte speciellt mycket gästfrihet mot Spånga, särskilt inte i första halvlek då försvaret effektivt stoppade det mesta. KSKs målvakt tog merparten av det som slank igenom och räddade 12 av 16 skott. 11-4 stod det i halvtidsvilan.

I andra halvlek tappade hemmalaget skärpan framåt. Bakåt höll de fortsatt tätt så Spånga lyckades inte knapra ikapp något på KSKs ledning. Halvvägs in i den andra halvleken hade lagen gjort tre mål var, men då hittade hemmalaget den borttappade skärpan igen och kunde lätt återställa ordningen i målprotokollet. När slutsignalen ljöd stod det 18-8 på resultattavlan.

KSK:s målvakt var i högform och räddade det mesta.