UBRO Panorama gif-fil
Toppbanner UBRO
Förstasidan Torsdagen den 28 januari 2021 - klockan 08:27 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

I helgen är det skördemarknad på Ladan


Karin Sidén 2019-09-20

Bild:Ladan Öråker

En av höstens absolut trevligaste traditioner är skördemarknader. Nu i helgen är det dags! Först ut här i Upplands-Bro är Ladan Öråker som bjuder in till skördemarknad. På söndag kommer det dessutom att finnas en mindre höstmarknad på Bro Park i samband med galopptävlingarna Stockholms Cup.

På Ladan Öråker blir det skördemarknad i dagarna två nu i helgen. Klockan 11-16 bägge dagarna pågår arrangemanget, och självklart är den vanliga Ladan-verksamheten igång även den.

Bland annat kommer besökarna kunna köpa majs och mjöl från Norrboda gård i Bro, grönsaker från Öråkers gård, honung från gården och biodlaren Gustav Friberg, Ringblomssalva och smaksatt honung från Liliés Café, höstblommor från butiken Inne & Ute, och mycket mer.

Föreningen Odla ihop kommer att grilla grönsaker klockan 12-14 och den som vill kan provskjuta pilbåge, pyssla eller bara mysa och ha det bra i det fina caféet.

Länk till Ladan Öråkers hemsida.Och på söndag kan den som vill få en heldag på Bro Park där de arrangerar galopptävlingen Stockholm Cup och i samband med den även en höstmarknad i modell lite mindre. Enligt hemsidan erbjuder Bro Park en dag full av snabba hästar, god mat och dryck, försäljare, utställare, ponnyridning och andra roliga aktiviteter för hela familjen.

Inträde kostar 60 kronor, fri entré för alla under 18 år.

Tipsa en vän     Skriv utKalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
avståndsannons

Sjöräddningen

Barncancerfonden pluggannons

Världens Barn 20 sb3

UBROs egen

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Röda Korset Medmänniska

Facebook

RSS-flöde
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen