Woodys Bra produkter april 17
ICA i Bro höst 18
Förstasidan Lördagen den 20 oktober 2018 - klockan 08:01 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Méndez är dragplåster på årets Kungsfest


Karin Sidén 2018-03-21


Artisten Méndez kommer till Kungsängens IP i vår. Han är årets stora namn och dragplåster till familjefesten Kungsfesten som arrangeras den 26 maj.

-Vi är jätteglada att Méndez kommer till Kungsfesten. Han har varit aktiv på musikscenen i många år och tilltalar både den yngre och äldre publiken, säger Sara Eklind, projektledare för Kungsfesten.

En av årets absoluta publikfavoriter i Melodifestivalen var Méndez. I vår kommer han till Kungsängen som årets artist och dragplåster till Kungsfesten. Den 26 maj är det dags för den uppskattade familjefesten som i år flyttar in på Kungsängens IP.

Efter konserten blir det som brukligt möjlighet för (de yngre) besökarna att träffa Méndez, få en autograf och kanske ta en selfie eller två.

Kungsfesten är ett uppskattat vårarrangemang som varje år lockar tusentals med besökare till Kungsängens centrum. I år blir det dock en mycket stor förändring: Kungsfesten arrangeras nämligen på Kungsängens IP eftersom torgytorna i centrum kommer att få en ansiktslyftning.

Förutom att Kungsfesten tillfälligt byter adress blir det i stora drag den familjefest många av oss känner igen från tidigare besök där marknadsstånd, prova-på-aktiviteter och massor med scenframträdanden förgyller dagen.

En spännande förändring i år är att Kungsfesten kommer att fortsätta in på kvällen. Man kommer dessutom att utöka marknadsdelen med en Loppis.

-En nyhet för i år är Kungsfestens loppis där både föreningar och privatpersoner är välkomna att boka bord. Information om priser och hur du bokar hittar du på Kungsfestens webbplats, berättar Sara Eklind som även tipsar eventuella marknadsknallar om möjligheten att boka plats. Kungsfestens webbplats


Tipsa en vän     Skriv utKalender

Lördag 20/10
Röda Korset - Loppis / Second Hand
Har du problem att höra? Hörselskadades förening i Järfälla och Upplands Bro har Öppet Hus
Disco från 5 år med DJ Choco Canel
Vernissage: ART´S FUN! med Lasse Åberg
Söndag 21/10
AA - MÖTE
Tisdag 23/10
Tisdagsmys i bibblan!
Yogapromenad Prova-på
Språkcafé - i Kulturhuset
Språkcafé - i SFIs lokaler i Kungsängen
avståndsannons

Kultur & Fritid ht 18 minidisco

Kultur & Fritid ht 18 Lasse Åberg

Röda Korset Medmänniska

UBROs egen

WWFannons tigerfadder

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Facebook

RSS-flöde

Alternative content


Håll Sverige rent

Röda Korset Syrien artikelannons 2017

UBRO Panorama gif-fil
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen