Woodys Bra produkter april 17
Om Du syns på Webben GUL
Förstasidan Måndagen den 20 november 2017 - klockan 05:05 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Charlie Söderberg ska inspirera företagare på Bro Park
Pressmeddelande från Mitt Företag


Pressmeddelande från Mitt Företag 2017-11-10

Charlie Söderberg är en flitigt anlitad föredragshållare. Nu kommer han till Bro Park tillsammans med entreprenören och författaren Gustaf Oscarson med företagarturnén och evenemanget Så bygger du ditt drömföretag.
Bild:Mitt Företag
Charlie Söderberg är en flitigt anlitad föredragshållare. Nu kommer han till Bro Park tillsammans med entreprenören och författaren Gustaf Oscarson med företagarturnén och evenemanget Så bygger du ditt drömföretag.

Är du nyfiken på vad framgångsrika företagare gör annorlunda? Då lockas du säkert av evenemanget Så bygger du ditt drömföretag, som kommer till norra Stockholm den 16 november. En av Sveriges mest omtalade talare och ekonomiexperter – Charlie Söderberg – är en av föreläsarna.

Nu väntar riktig inspiration för alla företagare i Håbo, Upplands-Bro och Järfälla, när Sveriges största företagarturné och evenemanget Så bygger du ditt drömföretag går av stapeln den 16 november. 


Tydliga strategier för att skapa ett mer framgångsrikt företag utlovas, och på scen inspirerar bland annat ekonomigurun Charlie Söderberg, som du känner igen från tv-program som Lyxfällan och Plus.

-Jag kommer att ge företagarna konkreta verktyg som hjälper dem att bli rika på sitt företagande, berättar Charlie.

Det är tredje gången Mitt Företag-turnén kommer till norra Stockholm, och på scen träffar vi också entreprenören och författaren Gustaf Oscarson, som med sitt livsprojekt Livet på 500 dagar berättar hur han skapat drömlivet på sina egna villkor.

Under evenemanget utses också Stjärnföretagaren 2017 i norra Stockholm, tävlingen där företagare som verkligen vågar sticka ut ska hyllas. Tävlingen går av stapeln i 14 svenska städer, och vinnaren i norra Stockholm går till den stora Sverigefinalen i Stockholm. Bland de nominerade i norra Stockholm finns Kungsängenbon Mary Juusela på Lika Olika Metoden och Agneta och Bengt Nilsson på Hands-On Science.

Gustaf Oscarsson
Bild:Pressbild
Gustaf Oscarsson

Om livsstilsentreprenören Gustaf Oscarsson:

För drygt ett år sedan bestämde sig Gustaf för att skapa sitt drömliv – helt på sina egna villkor. Han skrev en 100-to-do-list och gav sig själv 500 dagar att klara av den. På listan finns allt i från att bli ekonomiskt oberoende och skriva en hitlåt, till att gå på Nobelfesten och bli klimatneutral.

Gustaf har själv varit med och startat åtta företag, och skrivit lika många böcker om hur du lyckas med ditt företagande. Men ett framgångsrikt företag leder inte nödvändigtvis till ett framgångsrikt liv. – Jag fokuserade allt på mina företag, och glömde bort att leva livet. Den totala lyckan skulle komma sen, när företaget hade gått tillräckligt bra, berättar han.

Tipsa en vän     Skriv utKalender

Måndag 20/11
Sagostund i Brohuset
Tv-spelshäng i bibblan 7-12 år
Tisdag 21/11
Språkcafé vuxen
Onsdag 22/11
Bokklubb10-12 år
Torsdag 23/11
Programmera spel - Anmäl dig!
Filmvisning i Kulturhuset: Dolda tillgångar
Lördag 25/11
Röda Korsets Julmarknad i Florasalen i Bro
Paneldiskussion om Villa Skoga
Söndag 26/11
FILMVISNING: Kungsängen med bil
avståndsannons

Jul i Bro C 2017 inför

Miljöpartiet nov 17

Kommunfullmäktige nov 17

Kultur och Fritid ht 17 Brutus Östling fotograf

Upplands-Bro kommun UBG Öppet hus 17

UBROs egen

Röda Korset Medmänniska

Pluggannons UNHCR sidebanner

WWFannons tigerfadder

Facebook

RSS-flöde

Alternative content


Håll Sverige rent
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen