UBRO Panorama gif-fil
Toppbanner UBRO
Förstasidan Söndagen den 27 september 2020 - klockan 22:01 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

De nominerade är...


Karin Sidén 2020-04-20

De nominerade är: Per-Erik Pelle Nordell, Jon Lindgren samt Dani Falksund Abdallahad och Maykel Tyrisevä Abdallahad
Bild:Företagarna Upplands-Bro
De nominerade är: Per-Erik Pelle Nordell, Jon Lindgren samt Dani Falksund Abdallahad och Maykel Tyrisevä Abdallahad

Vårens Upplands-Brogala blev som bekant framflyttad till september på grund av Coronapandemin. Något som däremot inte kan vänta till september är korandet av Årets Företagare. På fredag klockan 19 kommer därför Företagarna Upplands-Bro att tillkännage vem eller vilka som vunnit det prestigefyllda priset här i vår kommun, och som därmed också kommer att tävla vidare i regionsfinalen senare i vår.

De tre nominerade företagen är Seltek, Dunhoff Bil och Petjos. Lycka till!

Nu på fredag, den 24 april, skulle årets upplaga av Upplands-Brogalan gå av stapeln - om allt vore som det brukar och inte Covid-19-pandemin tagit Upplands-Bro, Sverige och världen i sitt grepp. Frissor hade fixats. Skor putsats. Finkostymer dammats av. Festtältet hade rests och långborden dukats. I köket på Lejondal skulle grytorna puttrat och personalen jobbat hårt för att duka fram en trerätters middag till cirka 300 gäster.

På scenen skulle Måns Möller ha varit konferencier och nervösa nominerade skulle ha suttit vid respektive bord och nyfiket undrat om det kanske, kanske skulle vara deras namn som ropades upp.

Men nu blir det inte så. Som så mycket annat i våra liv har också Upplands-Brogalan fått flyttas fram. Något som dock inte kan skjutas på framtiden är att utse Årets Företagare. Det är en nationell tävling med stor final i höst och innan dess ska regionsfinalister utses. 

Företagarna Upplands-Bro har vaskat fram tre mycket värdiga nominerade:

SELTEK Skandinavisk Elteknik - Per-Erik ”Pelle” Nordell

Få i Elbranschen har ett så stort hjärta som Pelle. Med fokus på individerna som arbetar i bolaget bygger han ett starkt bolag med långsiktiga affärsrelationer. Pelle har med sin omtanke hjälpt anställda med körkort, tandimplantat samt att han är en chef med stor förståelse och mod.


Dunhoff Bil – Jon Lindgren

Det familjeägda bilföretaget med 10 år i branschen som nu nischat sig på begagnatmarknaden av nyare inbytesbilar. Vassa, kunniga och med ett professionellt bemötande. Allt det vi tycker ett bilföretag ska ha!


Petjos – Dani Falksund Abdallahad och Maykel Tyrisevä Abdallahad

Dani och Maykhel har skapat en oas, och nu är Petjos ett begrepp i vår kommun. Alla välkomnas till deras mysiga café som bara växer och växer! Samarbete, engagemang, omtanke och professionalism i en härlig förening.Övriga nominerade kommer också de att presenteras inom kort! Däremot kommer inte vinnarna i de andra fyra priskategorierna att tillkännages förrän till hösten.


Länk till Företagarna Upplands-Bro's hemsida.

Tipsa en vän     Skriv utKalender

Torsdag 22/10
Tidig kväll med Kjos - Medborgardialog
Tisdag 1/12
Tidig kväll med Kjos - Medborgardialog
avståndsannons

U-BHus Bro C sep 20

Barncancerfonden pluggannons

Sjöräddningen

UBROs egen

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Röda Korset Medmänniska

Facebook

RSS-flöde

Röda Korset Syrien artikelannons 2017

UNHCR långsmal
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen