UBRO Panorama gif-fil
Toppbanner UBRO
Förstasidan Söndagen den 5 juli 2020 - klockan 11:49 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

De nominerade är...


Karin Sidén 2020-05-26

Martin Sahlqvist, Moslim Ali Akill och Homa Khosrawi, samt Dennis Jensen är tre nyetableringar som imponerat lite extra på Företagarna i Upplands-Bro.
Bild:Upplands-Brogalan
Martin Sahlqvist, Moslim Ali Akill och Homa Khosrawi, samt Dennis Jensen är tre nyetableringar som imponerat lite extra på Företagarna i Upplands-Bro.

Årets Nyetablering är ett pris som delas ut av Företagarna Upplands-Bro. Syftet med priset är att lyfta fram de företagare som startat upp eller flyttat hit en verksamhet som drivs med stort engagemang och professionalitet. 

Martin Sahlqvist - Sahlqvist Marknadsutveckling 
Martin Sahlqvist är killen som fattade mod och sade upp sig från sitt jobb inom digital marknadsföring för att starta ett tjänsteföretag inom detta område. Sahlqvist Marknadsutveckling hjälper stor eller liten med att nå fram igenom det digitala bruset så kunderna kan öka sin försäljning. Martin både bor och har sin verksamhet i Bro.

Homa Khosrawi och Moslim Ali Akill - Guldjobbet i Bro
Efter många års trogen kommunal tjänst valde Homa Khosrawi och Moslim Ali Akill att etablera företaget New Future Consulting – Guldjobbet i Bro. De ville få hjälpa människor att uppnå sina mål. En lokal arbetsmarknadsverksamhet som låter människor hitta sin plats i arbetslivet och samhället. Deras coaching skapar trygghet och ökad inkludering.

Dennis Jensen - Ekman-Jensen Maskin & Transport
Dennis Jensen startade bolaget Ekman-Jensen Maskin & Transport när hans gamla arbetsgivare gått i konken. Dennis tog med sig sina arbetskamrater och har på bara ett år byggt upp ett åkeri med god service, kvalitet och säkerhet. Nu kör man i tunnlarna för Förbifart Stockholm. Ambitionen är att växa och det med hjärta och själ.

Tipsa en vän     Skriv utKalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
avståndsannons

Socialdemokraternas sommarhälsning 20

Sjöräddningen

Barncancerfonden pluggannons

UBROs egen

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Röda Korset Medmänniska

Facebook

RSS-flöde

Röda Korset Syrien artikelannons 2017

UNHCR långsmal
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen