UBRO Panorama gif-fil
Toppbanner UBRO
Förstasidan Tisdagen den 29 september 2020 - klockan 12:22 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
   

De nominerade är...


Karin Sidén 2020-06-02

Brandkåren Attunda i Bro, här representerad av Tomas Wrådhe, Sofie Hedberg, Fias Hälsorum, samt Lars Ribbefjord, Fiskbilen och Fiskbutiken.
Bild:Upplands-Brogalan
Brandkåren Attunda i Bro, här representerad av Tomas Wrådhe, Sofie Hedberg, Fias Hälsorum, samt Lars Ribbefjord, Fiskbilen och Fiskbutiken.

Damernas Stora Pris är ett pris som delas ut av Damernas Affärsnätverk. Syftet med priset är att lyfta fram en företagare / ett företag / en organisation i Upplands-Bro som visar på hög professionalism inom sitt yrke och som ger sina kunder mer än de förväntar sig.

I Upplands-Bro finns många framgångsrika företag och företagare. Några syns och låter sig höras om medan andra har en lägre profil. Den årliga Upplands-Brogalan är ett tillfälle där även företagare som till vardags kanske flyger under radarn eller tas för självklar får en stund i rampljuset och den uppmärksamhet de förtjänar. På galan hyllas och firas företagsamheten och näringslivet. Framgångsfaktorerna är många och vitt skilda mellan olika branscher och olika företag, och helt klart är att framgång inte alltid betyder stort kassaflöde och en rasande stor marknad - eller ens att man gör ett jättestort (synligt) avtryck.

För framgång handlar även om större, mer abstrakta värden, som inte kan mätas i staplar eller kolumner, såsom empati, att möta andra människor på deras villkor och att våga sig "utanför boxen". Några som gör precis det, som gör mer än vad som förväntas, är de tre nominerade i kategorin Damernas Stora Pris. Priset delas ut av Damernas Affärsnätverk.

Nomineringsmotiveringarna:

Brandkåren Attunda i Bro
 finns alltid där för oss, inte sällan i vår värsta stund. Bostadsbrand, trafikolycka, hjärtstopp eller översvämning spelar ingen roll – de kommer! De driver ett outtröttligt arbete där de informerar och förebygger, assisterar ambulansen när så behövs, utbildar våra barn och möter ungdomar på glid. De är närvarande i alla delar av samhällsbygget och gör därmed en helt ovärderlig insats!

Sofie Hedberg, Fias Hälsorum möter sina kunder med öppet sinne och hjärta. Hon läser av både kroppsliga och själsliga skavanker och behov. Sofie har genom fortlöpande utbildningar skaffat sig kunskaper långt utanför begreppet massage, bland annat i akupressur samt lymfmassage. Med sin lyhördhet och sitt mjuka handlag sätter hon alltid kunden i fokus.

Lars Ribbefjord, Fiskbilen och Fiskbutiken är välbekant för de flesta i Upplands-Bro. Efter oräkneliga år i fiskbilen utanför Coop i Brunna har han nu fixat i ordning och flyttat in i sin nya butikslokal i Kungsängens centrum. Med sig har han en trogen kundkrets som nu växer sig ännu större. Alltid med ett leende och med ett gott mattips till den som så önskar.

Vem som vinner? På fredag klockan 11.00 presenteras vinnaren på Upplands-Brogalans hemsida.

Damernas Stora Pris är det sista i raden av priser som skulle ha delats ut på Upplands-Brogalan. De senaste veckorna har de fyra andra prisernas nominerade och vinnare presenterats. Tipsa en vän     Skriv utKalender

Torsdag 22/10
Tidig kväll med Kjos - Medborgardialog
Tisdag 1/12
Tidig kväll med Kjos - Medborgardialog
avståndsannons

U-BHus Bro C sep 20

Barncancerfonden pluggannons

Sjöräddningen

UBROs egen

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Röda Korset Medmänniska

Facebook

RSS-flöde

Röda Korset Syrien artikelannons 2017

UNHCR långsmal
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen