Woodys Bra produkter april 17
Toppbanner UBRO
Förstasidan Onsdagen den 20 juni 2018 - klockan 01:46 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

De nominerade är...


Karin Sidén 2017-02-23

Nu är nomineringarna inför årets Upplands-Brogala klara. Femton värdiga nominerade inom fem olika klasser: Årets Företag, Årets Nyetablering, Årets Inspiratör, Årets Besöksnäring och Damernas Stora Pris. Om bara några veckor får vi veta hur det gått, då vinnarna presenteras under festliga former på Bro Park där årets gala hålls den 25 mars.

Om lite drygt en månad är det dags för den femte upplagan av Upplands-Brogalan. Årets fest är ett mycket uppskattat evenemang. Årets gala kommer att gå av stapeln den 25 mars på Bro Park. Galan är öppen för alla, men är samtidigt också en företagargala där några av kommunens alla duktiga företag och företagare uppmärksammas lite extra. Fem priser i fem olika klasser delas ut under kvällen.

Nu är de femton nominerade utsedda. Själva nominerandet är öppen för allmänheten, men sedan är det representanter från Företagarna Upplands-Bro, Damernas och Upplands-Bro kommun som plockat fram finalisterna i respektive kategori utifrån de inkomna förslagen.

De nominerade företagen är:


Årets Företagare

Företagarna har under flera år delat ut pris till Årets Företagare runt om i Sveriges kommuner och så även i Upplands-Bro. Företagarna tillsammans med Upplands-Bro kommun delar ut priset för att synliggöra företagare som, genom sitt engagemang och entreprenörskap, jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra bättre affärer.

Svenskt Kosttillskott AB - Morgan Norrestam och Martin Valenta

Morgan Norrestam och Martin Valenta är drivna entreprenör som skapat lönsamhet och tillväxt i en bransch med många aktörer. Genom att utnyttja kraften i digitaliseringen, vara innovativ med ny teknik och ständigt förbättra logistiken har Svenskt Kosttillskott blivit ett ledande företag och ett starkt varumärke inom träning och kosttillskott.

Magnusson Petfood AB - Kåre och Jonas Magnusson

Kåre och Jonas Magnusson har utvecklat Magnusson Pet Food till ett ledande företag inom hundfoder. Genom en produktion med råvaror, kvalitet och passion i fokus står företaget starkt på den svenska marknaden och exporterar till ett dussintal andra länder. Det är glädjande att familjen Magnusson långsiktigt byggt ett starkt företag i Upplands-Bro verksamma i en konkurrensutsatt bransch.


DK Lyft och transport AB - Kalle Eriksson

Kalle Eriksson började köra mobilkran direkt efter gymnasiet. Tidigt så insåg han att det skulle vara en större utmaning att vara sin egen. 2008 köptes den första kranbilen och företagandet tog fart. I takt med att fler kunder uppskattat företagets tjänster så har Kalle skaffat fler bilar och anställt ny personal. Företaget växer i snabbt och med god lönsamhet så vi har nog bara sett början….


Årets Nyetablering

Företagarna vill med detta pris lyfta fram de företagare som startat upp eller flyttat hit en verksamhet som drivs med stort engagemang och professionalitet.

Brandfast AB - Henrik Wahlström

Brandfast har under 2016 gått från en enskild firma hemma vid köksbordet till ett blomstrande aktiebolag med flera underkonsulter och supernöjda kunder. Henrik har, med sin outtröttliga energi och talang för digital marknadsföring, lyft kurser i Heta arbeten till högsta nivå på Google search och som orädd pionjär inom Rekoklassning av sina kurser fått de allra bästa omdömena. Brandfast har också etablerat sig som det naturliga valet för tjänster inom HLR, hjärtstartare och brandskydd inom Upplands-Bro kommun.

Bro Park - Ulf Hörnberg

Upplands-Bro har fått ett nytt landmärke. Det är med stor glädje vi sett hur etableringen av galoppverksamheten har vuxit fram till den fantastiska anläggning vi nu kan få uppleva. Ulf Hörnberg har som VD för Svensk Galopp och ansvarig för Bro Park tillsammans med sin personal arbetat hårt för att anläggningen blivit det vi ser idag och kommer utvecklas till imorgon.

Restaurant Grilliant - Naher Haddad

Alla boende och hungriga lunchgäster i Brunna är mycket glada att Naher Haddad tillsammans med sin personal öppnat Restaurant Grilliant. Med mysig miljö, trevlig personal och framförallt god mat är det inte konstigt att kön oftast är lång vid Grillant. Varför åka in till stan för en trevlig middag när man kan äta gott på hemmaplan?Årets Besöksnäringsföretag

Årets besöksnäringsföretag delas ut av Upplands-Bro kommun. Priset delas ut till ett företag inom besöksnäringen som bidrar till att privat- och affärsresenärer attraheras att besöka vår kommun.

Villa Aske

Villa Aske har etablerat sig som en ledande konferensanläggning genom en gedigen satsning på service och ett tydligt koncept. Det italienska arvet är tydligt i allt från byggnaden till maten och aktiviteterna och blandar charmen från klassisk renässans till modern konferens. På Villa Aske erbjuds kunden en gedigen helhetsupplevelse som lockar lokala och långväga kunder.  
 
Almare Stäket

Almare Stäket kombinerar en anrik, familjeägd miljö med att driva en modern konferensanläggning av högsta klass. Genom en strategi att verka som direktionsvilla och knyta an till det historiska arvet har Almare Stäket genom åren härbärgerat många av landets mest prominenta personer. Den nya flygeln i gammal still innebär en tydlig expansion för ökad tillväxt och möjliggör för Almare Stäket att behålla sin ledande position inom sitt segment.
 
Ladan Öråker

Ladan Öråker har utvecklats till en av Upplands-Bros mest populära destinationer och mötesplatser. Genom att erbjuda aktiviteter, unika butiker och lokala råvaror är ladan en utflykt som lockar folk från hela Stockholmsregionen. Ladan Öråker är en destination som sätter Upplands-Bro på kartan och utvecklar det lokala näringslivet.


Damernas Stora Pris

Damernas Företagsbyrå delar ut sitt Stora pris till en företagare eller ett företag i Upplands-Bro som visar på hög professionalism inom sitt yrke och som ger sina kunder mer än de förväntar sig.

Caroline Sjöström Seth - Almare Stäkets Konferens AB

Caroline Seth driver en konferensanläggning i historisk, vacker miljö på Almare Stäket. Caroline är en engagerad och driftig företagare. Hon har under 2016 utvecklat verksamheten genom att återuppbygga en flygel som tidigare fanns på platsen och därmed kunnat fördubbla antalet konferensgäster. Caroline har på ett förtjänstfullt sätt både drivit igenom ombyggnationen och haft den ordinarie konferensverksamheten igång samtidigt.

Johan och Sylvia Svensson - Larmass Upplands-Bro AB

Johan och Sylvia Svensson driver ett bevakningsföretag med verksamhet i Upplands-Bro med omnejd. Tack vare stort engagemang och begränsat upptagningsområde kan de erbjuda korta utryckningstider och personlig kontakt. Johan och Sylvia bidrar till trygghet i kommunen och deras vänliga bemötande uppskattas av såväl kunder som allmänhet.

Maria Brofalk - Floristhörnan i Bro AB

Maria Brofalk har hjärtat med i sitt arbete och det genomsyrar hela hennes företag. Hon ser till att människor som gått bort får den bästa sista färden och att anhöriga tas om hand på bästa sätt. Maria gör ett fantastiskt arbete med Fonus, likaväl som med sitt kundbemötande i blomsteraffären och med att ordna vackra blomsterarrangemang vid festliga tillfällen.


Årets Inspiratör

Damernas Företagsbyrå delar ut priset Årets inspiratör till en person eller företagare som på ett föredömligt sätt leder eller inspirerar till verksamhet som gör Upplands-Bro till en attraktiv kommun att leva och bo i.

Anna Fisher

Anna Fisher har redan efter kort tid gjort Bro Park Galopp känt och väletablerat. Med humor, värme och ett brinnande engagemang lotsar hon oss alla in i galoppens härliga värld.

Mattias Kranz

Mattias Kranz är en engagerad ordförande för Företagarna Upplands-Bro. Med stor entusiasm och envishet  arbetar han för ett bättre företagsklimat i kommunen. Han är mån om att hälsa nya verksamheter välkomna till kommunen och arbetar idogt för ökat nätverkande bland företagen.

Caroline af Ugglas

Med sitt färgstarka personliga sätt och sin inspirerande målning och sång sätter Caroline af Ugglas färg på Upplands-Bro kommun.

Tipsa en vän     Skriv utKalender

Söndag 1/7
Tusen Trädgårdar - besök familjen Skånbergs trädgård i Rättarboda
Tusen Trädgårdar - besök familjen Walderös trädgård i Kungsängen
Måndag 20/8
Filmskaparkollo
Tisdag 21/8
Filmskaparkollo
Lördag 25/8
Vernissage: Konstrundan
Söndag 26/8
Vandring på Upplands-Broleden - med Naturskyddsföreningen
Lördag 1/9
KONSTRUNDAN
Söndag 2/9
KONSTRUNDAN
avståndsannons

Kultur och Fritid 18 Filmskaparkollo

UBH Sommarhälsning 18

UBROs egen

Pluggannons UNHCR sidebanner

Röda Korset Medmänniska

WWFannons tigerfadder

Facebook

RSS-flöde

Alternative content


Håll Sverige rent

Om Du syns på Webben GUL

UBRO Panorama gif-fil
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen