UBRO Panorama gif-fil
Toppbanner UBRO
Förstasidan Söndagen den 20 september 2020 - klockan 19:16 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Guldjobbet är Årets Nyföretagare!


Karin Sidén 2020-05-29

Årets Nyföretagare heter Homa Khosrawi och Moslim Ali Akill. Uppvaktade gjorde Rolf Dickson Könberg, från Galasponsorn Kintore Kompetens, samt Birgitta Dickson och Mattias Kranz, från Företagarna Upplands-Bro.
Bild:Karin Sidén
Årets Nyföretagare heter Homa Khosrawi och Moslim Ali Akill. Uppvaktade gjorde Rolf Dickson Könberg, från Galasponsorn Kintore Kompetens, samt Birgitta Dickson och Mattias Kranz, från Företagarna Upplands-Bro.

Stort grattis till Homa Khosrawi och Moslim Ali Akill som utsetts till Årets Nyetablering i Upplands-Bro! De driver stöd- och matchningsföretaget Guldjobbet i Bro som haft en imponerande start.

-Vi är så glada och stolta över det här erkännandet. Det är en fantastisk förmån att få vara med och hjälpa människor till arbete och vi är överväldigade över den respons vi fått, säger Homa Khosrawi, och Moslim Ali Akill håller med. Han säger med ett skratt:

-Det har varit så häftigt att ens bli nominerad, och jag har intalat mig att det verkligen är stort och liksom tillräckligt, men jag får ju erkänna att när klockan närmade sig 11.00 och vi satt vid datorn och uppdaterade och uppdaterade för att se vem av oss tre nominerade som faktiskt vann... då insåg jag att det betyder verkligen jättemycket! Hjärtat bankade hårt!

Priset Årets Nyföretagare delas ut av Företagarna Upplands-Bro. Syftet med priset är att lyfta fram de företagare som startat upp eller flyttat hit en verksamhet som drivs med stort engagemang och professionalitet.

Birgitta Dickson, ordförande i Företagarna Upplands-Bro:

-Vi är så glada och stolta över Guldjobbet i Bro. Det är en verksamhet som gör gott och som skapar möjligheter för många. Homa och Moslim är så värda det här priset, men med det sagt så måste jag bara tillägga att vi hade tre mycket bra finalister. Och ett stort startfält! Med över 100 företag som registrerades som nyetableringar i Upplands-Bro kommun under 2019 på en lista och med hjälp av förslag från allmänheten kunde vi välja ut tre starka nyetableringar. 

Guldjobbet i Bro är ett Stöd- och matchningsföretag. Kontoret ligger i Bro centrum och där huserar grundarna Homa Khosrawi och Moslim Ali Akill. Deras bolag, New Future Consulting Northwest, fungerar som ett franchise-kontor till Guldjobbet, ett etablerat Stöd- och matchningsföretag med flera kontor runtom i Sverige.

Guldjobbet i Bro riktar in sig på arbetssökande i kommunen och arbetar bland annat på uppdrag av Arbetsförmedlingen. En lokal arbetsmarknadsverksamhet helt enkelt, som låter människor hitta sin plats i arbetslivet och samhället. Moslim och Homas coaching skapar trygghet och ökad inkludering samtidigt som de hjälper människor att uppnå sina mål.

Bild:Upplands-Brogalan

Läs gärna om Homa och Moslims arbete i en tidigare artikel i UBRO.

Vinnarmotiveringen lyder:

Homa Khosrawi och Moslim Ali Akill på New Future Consulting - Guldjobbet i Bro - har med raketfart skapat en seriös, framgångsrik, och hoppingivande verksamhet. De gör verkligen skillnad och har redan lysande resultat. Homa & Moslim drivs av att hjälpa människor uppnå sina mål och att göra det svåra enkelt!

Tipsa en vän     Skriv utKalender

Söndag 20/9
Årsmöte Föreningen Villa Skogas vänner
Torsdag 22/10
Tidig kväll med Kjos - Medborgardialog
Tisdag 1/12
Tidig kväll med Kjos - Medborgardialog
avståndsannons

Barncancerfonden pluggannons

Sjöräddningen

UBROs egen

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Röda Korset Medmänniska

Facebook

RSS-flöde

Röda Korset Syrien artikelannons 2017

UNHCR långsmal
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen