UBRO Panorama gif-fil
Toppbanner UBRO
Förstasidan Fredagen den 14 maj 2021 - klockan 06:30 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

McDonald's öppnar i Brunna Park


Karin Sidén 2020-09-17

Mellan Byggmax och den stora Coop-ladan har markarbetena påbörjats. Går allt enligt plan kommer den nya restaurangen stå klar under första halvåret 2021.
Bild:Karin Sidén
Mellan Byggmax och den stora Coop-ladan har markarbetena påbörjats. Går allt enligt plan kommer den nya restaurangen stå klar under första halvåret 2021.

Det började som en viskning på lokala sidor i sociala medier - läs FaceBook. Ryktet om att en ny etablering är på väg till Brunna Park. Och inte vilken etablering som helst, utan en av de stora: McDonalds.

En del rykten har mer substans och sanningshalt än andra, och detta visade sig vara just ett sådant rykte. På nyhetssighten Fastighetsvärlden går det att läsa om etableringen. Där går att läsa att McDonald's tecknat ett 20-årigt hyresavtal med SPP Fastigheter (genom Storebrand Fastigheter) på en cirka 550kvm stor lokal i Brunna Park. Bygget av restaurangen är redan igång. Mellan ByggMax och Coop har markarbetena påbörjats och byggstängsel satts upp och byggnaden beräknas stå klar under första halvåret av 2021.

-Det känns fantastiskt kul att vi är i hamn med etableringen i Brunna Park. Närheten till E18 samt till både Kungsängen och Brunna betyder att det här är en mycket lovande etablering. Vi kommer att öppna en modern McDrive-restaurang med digitala beställningskiosker, burgare som tillagas på beställning och bordsservering. Restaurangen kommer att ha laddare för elbilsburna gäster. Det här blir riktigt bra, säger Andreas Larsson, etableringschef för McDonald’s i Sverige, till Fastighetsvärlden.se.

I artikeln på Fastighetsvärlden.se uttalar sig även Storebrand Fastigheters VD Marita Loft:

-Vi är mycket glada över att McDonald's vill öppna en restaurang i Brunna Park, det kommer bli ett positivt tillskott för handelsområdet.

-Signalvärdet av den här typen av etablering är stort så för Brunna Park betyder det väldigt mycket att McDonald's flyttar hit. Det är också en bra etablering för våra ungdomar sett till möjligheten till arbetstillfällen och arbetslivserfarenhet, säger Nassim Nyholm, näringslivsutvecklare i Upplands-Bro kommun. Tipsa en vän     Skriv utKalender

Söndag 23/5
Kulturbojens café
Söndag 6/6
Kulturbojens café och loppis
Söndag 20/6
Kulturbojens café
Söndag 11/7
Kulturbojens café
Söndag 1/8
Kulturbojens café
avståndsannons

Röda Korset Medmänniska

Sjöräddningen

UBROs egen

Barncancerfonden pluggannons

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Facebook

RSS-flöde

UNGDOMSNYTT artikelannons
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen