Woodys Bra produkter april 17
ICA i Bro höst 18
Förstasidan Fredagen den 14 december 2018 - klockan 02:31 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Med en månad kvar till Upplands-Brogalan...


Karin Sidén 2018-03-12

Som hemvärnssoldat har Mikael Tornving en hel del minnen från skogarna kring Livgardet i Kungsängen.Men det är inte därför han är på plats på Tammsvik på Upplands-Brogalan... 
Bild:Pressbild
Som hemvärnssoldat har Mikael Tornving en hel del minnen från skogarna kring Livgardet i Kungsängen.Men det är inte därför han är på plats på Tammsvik på Upplands-Brogalan... 

Den 13 april är det dags för årets fest i Upplands-Bro, Upplands-Brogalan. Förberedelsearbetet har gått in i en ny fas, där de flesta bitarna fallit på plats och där tempot skruvats upp av den enkla anledningen att det bara är veckor kvar till festdagen.

Tre underhållningsproffs står för showen under kvällen: tillsammans kallar de sig Show People, men lyssnar öven till namnen Lena Nilsson, Marcus Frenell och Eileen H Lind. Kvällens konferencier är Mikael Tornving, känd som komiker och skådespelare, men med fler strängar än så på sin lyra. Hemvärnssoldat och managementkonsult för att nämna ett par av dem.

Vill du också ta på dig galastassen, gå på röda mattan och delta i hyllningsmiddagen för kommunens duktiga entreprenörer och spännande personligheter? Än finns platser kvar, så ta chansen!
 

Årets Upplands-Brogala närmar sig med stormsteg. För arrangörerna innebär det bråda dagar med hundratals små detaljtrådar att dra i och väva samman till en sprakande, gnistrande galakväll. Förberedelserna har pågått sedan i höstas, men med bara en månad kvar är det skarpt läge som gäller. UBRO tog tempen på festligheternas Överstegeneral Nina Rönnberg som i år firar sex år som gala-fixare här i Upplands-Bro.

Festlokalen är ny för i år. Den sjätte upplagan av Upplands-Brogalan hålls på Tammsvik, något som Nina Rönnberg är mycket glad över.

-Miljön ute på Tammsvik är fantastisk. Vi kommer att ha förminglet och minimässan inne i den stora konferenssalen, medan galamiddagen avnjuts i ett jättetält vi slår upp på deras stora grönyta. Efter middag och prisutdelning blir det dans och festligheter inne i Tammsviks herrgård. Och det som är alldeles extra roligt är att Tammsvik erbjuder galagästerna att bo kvar. Till ett mycket förmånligt pris får de som vill övernatta och njuta av en härlig hotellfrukost på lördagsmorgonen.

Med mindre än fem veckor kvar innan dagen G som Gala är biljettförsäljningen i full gång, precis som det ska vara. Aldrig tidigare har så många biljetter sålts så tidigt, så Nina och hennes kollegor i Festkommittén vågar hoppas på deltagarrekord. 

Upplands-Brogalan inleds med en minimässa där alla gäster under lättsamma former minglar och träffar de utställare som valt att presentera sina företag lite extra på Galan. Därefter blir det en trerätters middag. Under middagen kommer fem priser att delas ut: Företagarna delar ut Årets Företagare och Årets Nyetablering, Damernas Affärsnätverk delar ut Damernas Stora Pris och Årets Inspiratör, och Upplands-Bro kommun delar ut Årets Hållbara Företag.

Mikael Tornving är årets konferencier. Han är mest känd för allmänheten som komiker och skådespelare, med bland annat Parlamentet och filmerna om Johan Falk på sitt CV, men har en bakgrund som managementkonsult där han arbetade med förändringsprocesser i företag och organisationer och har även drivit eget i 20+år.

Show People: Lena Nilsson, Marcus Frenell och Eileen H Lind
Bild:Pressbild
Show People: Lena Nilsson, Marcus Frenell och Eileen H Lind

Ingen galamiddag utan underhållning! Årets artisttrio kallar sig Show People och består av Lena Nilsson, Marcus Frenell och Eileen H Lind. 

-Med musikalisk erfarenhet som spänner över en imponerande bredd från TV, skivinspelningar, krogshower, och företagsarrangemang samt som producenter för ett flertal showproduktioner kommer trion göra allt för att galagästerna ska få en trevlig och underhållande kväll, säger Nina Rönnberg.

-Vi kommer att dela ut ett nytt pris i år, vilket känns väldigt roligt. Priset till Årets besöksnäring har fått gå i malpåse och i stället kommer Upplands-Bro kommun att uppmärksamma Årets Hållbara företag, något vi alla tycker känns spännande. Hållbarhet kan vara så mycket. Hållbarhet kan handla om så mycket; allt från att man är duktig på att ta hand om sin personal till att man har ett spännande kretsloppstänk, eller att man ligger i framkant inom miljöarbetet, berättar Nina. -Feststämningen kommer garanterat vara på topp när dansen tar vid!

Nina Rönnberg berättar vidare att varit många som velat vara med och nominera till de olika priskategorierna och att det är en delikat uppgift för jurygrupperna att plocka ut finalisterna bland de nominerade. Inom kort kommer alla nominerade att kunna presenteras, men alla vi nyfikna får ge oss till tåls ett tag till. 
 
Årets huvudsponsorer är Sparbanken Enköping, Handelsbanken, Nordic Heater och Kintore Kompetens. Det finns även 10 sponsorer och ett antal partners som på olika sätt bidrar till Upplands-Brogalan. Se länk.

-Vi är mycket glada över våra sponsorer och partners. Deras medverkan gör galan möjlig. 

Tammsvik i Bro.
Bild:Pressbild
Tammsvik i Bro.


Tipsa en vän     Skriv utKalender

Lördag 15/12
Röda Korset - Loppis / Second Hand
Söndag 16/12
Tredje Advent på Säbyholm
Lördag 22/12
Sagostund på finska!
avståndsannons

ICA i Bro Piroger

ActivityCare nov 18

Kultur & Fritid ht 18 dec  Vattenläcka

Kommunfullmäktige dec 18

UNICEF plugg

UBROs egen

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Röda Korset Medmänniska

Facebook

RSS-flöde

Alternative content


Håll Sverige rent

Röda Korset Syrien artikelannons 2017
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen