Woodys Bra produkter april 17
Toppbanner UBRO
Förstasidan Onsdagen den 20 februari 2019 - klockan 00:42 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Nu kan du nominera din favorit till Upplands-Brogalan


Karin Sidén 2018-01-17

Bild:Tommy Sidén

Den 13 april bjuder kommunen och de lokala företagarföreningarna in till  Upplands-Brogalan för sjätte gången. Den uppskattade Galakvällen som firar Upplands-Bro och dess företagare är inte bara en företagarfest, utan Årets Fest i Upplands-Bro. En positiv och glad kväll som bjuder på god mat, högklassig underhållning, dans och prisutdelning. 

I år är det Tammsvik i Bro som är festlokal, vars miljö och omgivning ytterligare bidrar till festinramningen!

Under kvällen delas fem priser ut, bland annat till Årets Företagare och Årets Inspiratör.

Nu har du chansen att nominera din favoritkandidat, eller flera, till något av de fina priserna. Senast den 5 mars ska man skicka in sina nomineringar.

Nu kan du nominera den eller de som du tycker ska uppmärksammas på Upplands-Brogalan i april 2018. Under Galakvällen kommer det att delas ut fem olika priser. Företagarföreningarna Damernas Affärsnätverk och Företagarna samt Upplands-Bro kommun står bakom de olika priserna. Självklart får man nominera flera kandidater i varje kategori om man så önskar. Tänk bara på att den nominerade ska vara verksam i Upplands-Bro. 

Nomineringsperioden varar till och med den 5 mars. Därefter kommer respektive styrelse att välja ut tre nominerade "finalister" i varje kategori. 

Företagarnas priser är Årets Företagare och Årets Nyetablering. Årets Företagare är ett pris man delar ut tillsammans med Upplands-Bro kommun men som inte är unikt här. Årets företagare är ett rikstäckande pris som Företagarna delat ut i många år. Vinnaren i Upplands-Bro får förutom ära och uppmärksamhet på hemmaplan även möjlighet att mäta sig mot företag i andra Stockholms-kommuner och har även chans att gå vidare till den rikstäckande finalen som Stockholms läns Årets Företagare. 2017 års vinnare i Upplands-Bro familjeföretaget Magnusson Petfood AB, med 30 års erfarenhet i hundmatsbranchen.

Magnusson Petfood blev &Aring;rets Företagare i Upplands-Bro 2017.<br /><br /><br />
Bild:Tommy Sidén
Magnusson Petfood blev Årets Företagare i Upplands-Bro 2017.
Priset Årets Nyetablering delas i vår ut för sjätte året. Företagarna instiftade priset i samband med den första Upplands-Brogalan för att lyfta fram och uppmärksamma även nyetablerade företagare, som nyss startat upp sin verksamhet eller som hållit på ett tag men nyss flyttat till Upplands-Bro. 2017 utsågs Bro Park till Årets Nyetablering.

Damernas affärsnätverk delar ut två priser, Damernas Stora Pris samt Årets Inspiratör. Damernas Stora Pris delas ut till en företagare eller ett företag som visar på hög professionalism i sitt yrke och alltid ger kunden mer än den förväntar sig. Årets Inspiratör tilldelas en person eller en företagare som gör Upplands-Bro till en attraktiv kommun att leva och bo i. 

2017 vann Maria Brofalk med företaget Floristhörnan i Bro Damernas Stora Pris medan Caroline af Ugglas knep titeln Årets Inspiratör.

I år kommer Upplands-Bro kommun att dela ut pris till Årets Hållbara företag. Det är ett helt nyinstiftat pris som ersätter priset till Årets Besöksnäringsföretag och kommer att delas ut till ett företag som arbetar för en hållbar tillväxt och som bidragit till att göra Upplands-Bro till en bättre kommun att bo och verka i. 

Upplands-Brogalan arrangeras av de lokala företagarföreningarna Damernas Affärsnätverk och Företagarna, Upplands-Bro kommun samt eventfixarna Nina Rönnberg och Catharina Löfqvist. Via länken når du artikeln om förra årets gala.

Planeringen inför 2018 års gala är i gång. Läs gärna artikeln från oktober 17.

Via länken når du Upplands-Brogalans hemsida där du kan nominera dina kandidater till prisutdelningen. Där kan du även läsa lite fler detaljer kring de olika priserna och titta på bilder från tidigare galor.

Vill du också vara med på Årets fest? Tveka inte! Gå in på Upplands-Brogalans hemsida och anmäl dig! Festen är öppen för alla, både företagare och allmänhet.

Tipsa en vän     Skriv utKalender

Onsdag 20/2
Stickcafé i Kulturhuset
Slöjdsalong
Torsdag 21/2
Torsdagsmys i bibblan!
Språkcafé - i Brohuset
Författarbesök: Henrik Berggren
Fredag 22/2
Stickcafé på Nyfiket
Lördag 23/2
Röda Korset - Loppis / Second Hand
Söndag 24/2
Fira Sverigefinnarnas dag!
Från tomtar och troll till råttan i pizzan och clownmördaren
avståndsannons

Sparbanken stipendier feb-mars 19

UNICEF plugg

UBROs egen

Röda Korset Medmänniska

Läkare utan gränser 18 pluggannons

ICA i Bro höst 18

Facebook

RSS-flöde

Alternative content


Håll Sverige rent
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen