Julannons Mazarin 2017
Adventskalenderskylt toppbanner ny
Förstasidan Söndagen den 17 december 2017 - klockan 11:09 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Nya handelsplatsen Brunna Park växer fram


Karin Sidén 2017-04-04

Många undrar nyfiket vilka butiker och serviceinrättningar som ska flytta in i Brunna Park, handelsplatsen som just nu växer fram mellan vattentornet och E18 i Kungsängen. För att ta reda på den senaste informationen kring etableringen kontaktade UBRO projektledaren Rickard Hansson.

För varje dag som går förändras byggarbetsplatserna vid Brunna Park och Norrboda. Bostäder och stora butikslador poppar upp i alla väderstreck och det är inte underligt att många är nyfikna på det som är på gång. Att Lidl och Preem snart är på plats råder inget tvivel om. Skyltarna är uppe och konstruktionerna så gott som färdigställda.

Bilderna på Lidlbutiken i Norrboda är tagna v14. Utifrån ser butiken så gott som färdig ut. Lidl-butiken kommer ha tydligt hållbara lösningar i form av bland annat ekozoner, solceller på taket och laddstolpar för gratis laddning av kunders elbilar och elcyklar.
Bild:Krister Norling
Bilderna på Lidlbutiken i Norrboda är tagna v14. Utifrån ser butiken så gott som färdig ut. Lidl-butiken kommer ha tydligt hållbara lösningar i form av bland annat ekozoner, solceller på taket och laddstolpar för gratis laddning av kunders elbilar och elcyklar.

-Vi har ännu inte spikat något invigningsdatum för vår nya fina butik i Kungsängen men ambitionen är att öppna under våren, säger Therése Hultén som är PR- och Pressansvarig på Lidl. 

Coop-byggnationen är i full gång och inflyttningstid satt till hösten. För att ta reda på senaste nytt om området kontaktade UBRO Rickard Hansson som är projektledare för etableringarna vid Brunna Park.

-Den första september öppnar Coop och Apotek Kronan, samt restaurangerna Subway och Asian Deli. När det gäller Biltema ligger de något senare. Där gjuter de grunden nu och man räknar med att resa byggnaden i slutet av april. Biltema kommer att öppna i december om allt går som planerat, säger Rickard Hannson och fortsätter:

-Vi jobbar kontinuerligt med ett flertal aktörer för att knyta fler företag till området, men det är inget som i dagsläget är 100% klart och därför vill jag inte nämna några namn. Något mer "ankare", en större kedja eller butik, vill vi gärna få in, men även små serviceinrättningar, såsom till exempel en frisör, kemtvätt och så vidare. Vi arbetar tätt med kommunen och tittar på en ny plan över området för att se vad mer som behövs för att få till ett levande och trevligt område med liv och rörelse.

Tipsa en vän     Skriv utKalender

Söndag 17/12
MUSIKCAFÉ på Dagcentralen i Bro
Tredje Advent på Säbyholm
Måndag 18/12
Tv-spelshäng i bibblan 7-12 år
Måndag 15/1 2018
Föredrag: TRÄD OCH BUSKAR, EN VIKTIG DEL I TRÄDGÅRDEN
avståndsannons

Håbo-Tibble Julmarknad 2017

Kultur och Fritid Filmfest 17

GYMMIX JULKLAPPSTIPS 2017

Upplands-Bro Kommunfullmäktige dec 17

UBROs egen

Pluggannons UNHCR sidebanner

WWFannons tigerfadder

Röda Korset Medmänniska

Facebook

RSS-flöde

Alternative content


Håll Sverige rent

Om Du syns på Webben GUL
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen