UBRO Panorama gif-fil
Toppbanner UBRO
Förstasidan Onsdagen den 30 september 2020 - klockan 02:58 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Snart svidas det om till galastass - dags för den sjunde Upplands-Brogalan


Karin Sidén 2019-03-14

Upplands-Brogalan 2018 kom det 220 galagäster. Blir det ett nytt galarekord i år? Mycket talar för det.
Bild:Tommy Sidén
Upplands-Brogalan 2018 kom det 220 galagäster. Blir det ett nytt galarekord i år? Mycket talar för det.

Den 26 april är det dags för årets fest i Upplands-Bro, Upplands-Brogalan. Med bara några veckor kvar till festdagen börjar feststämningen om nomineringsfebern att stiga i vår kommun. 

Två underhållningsproffs med internationell erfarenhet står för showen under kvällen: Elias Eskilsson och Maria Franzén. Kvällens konferencier är Kristoffer Appelquist, känd som komiker och underhållare. Självklart blir det prisutdelningar också där några av kommunens alla duktiga företagare och spännande personligheter kommer att uppmärksammas.

Vill du också ta på dig galastassen, gå på röda mattan och delta i årets fest? Än finns platser kvar, så ta chansen!


Röda mattan, gnistrande kristallkronor i taket och festliga bordsdekorationer skapar en härlig inramning till årets fest.
Bild:Tommy Sidén
Röda mattan, gnistrande kristallkronor i taket och festliga bordsdekorationer skapar en härlig inramning till årets fest.

För sjunde året i rad arrangerar Upplands-Bro kommun och företagarföreningen Företagarna Upplands-Bro och affärsnätverket Damernas Affärsnätverk den mycket uppskattade Upplands-Brogalan. Galamiddag med högklassig underhållning och prisutdelning där några av alla duktiga lokala företag uppmärksammas är konceptet. Precis som förra året är det Happy Tammsvik som är festplats.

-Vi är glada att kunna vara på Happy Tammsvik i år igen. Vi fick enormt positiv respons efter förra galan. Miljön är magisk, och vi har alla möjligheter att göra ännu bättre ifrån oss i år, säger Nina Rönnberg, som är festarrangör och galageneral även i år.

-Upplands-Brogalan är verkligen uppskattad av gästerna. Vi får så många positiva kommentarer, både under galakvällen och efteråt. Vid det här laget har Upplands-Brogalan blivit en tradition som man räknar med och ser fram emot. Inte bara av företag utan av privatpersoner och sponsorer också, berättar Nina Rönnberg och trycker samtidigt på att Upplands-Brogalan verkligen är öppen för alla festsugna, inte bara företagare. 

Ingen gala utan en bra uppställning på scenen! Där varvas prisutdelning med underhållning och trevligt mellansnack. För att hålla ordning på allt finns som vanligt en slipad konferencier. Förra året var det Micke Tornving, skådespelare och komiker, som utförde uppdraget med bravur och i år har stafettpinnen lämnats vidare till en annan kändis, Kristoffer Appelquist.

-Årets konferencier är komikern och TV-personligheten Kristoffer Appelquist, känd bland annat från Parlamentet, Starke man och Extra-Extra. Från scenen kommer vi att få njuta av Elias Eskilsson och Maria Franzén. Maria har bland annat turnerat internationellt med THE ORIGINAL BAND - THE ABBA TRIBUTE som "Frida" och varit med i flera musikaler, bland annat We Will Rock You. Elias har ett förflutet på Wallmans och Golden Hits, och har även sjungit på Nobelmiddagen.

Kristoffer Appelquist är årets konferencier.
Bild:Pressbild
Kristoffer Appelquist är årets konferencier.


Underhållning av världsklass blir det när Elias Eskoilsson och Maria Franzén intar scenen.
Bild:Pressbild
Underhållning av världsklass blir det när Elias Eskoilsson och Maria Franzén intar scenen.

Galan utvecklas från år till år. Festkommittén är noga med att inte nöja sig med att kopiera ett lyckat koncept utan vill hela tiden förbättra från år till år. Menyn ändras så klart även den, även om grundkonceptet - en trerätters galameny - står stadigt. För den som är nyfiken kan man redan nu tjuvkika på menyn på hemsidan. Där finns också ett bildgalleri från föregående galor. Klicka på länken.

Under galan delas priser ut till några av kommunens alla duktiga företag. Inför förra årets gala introducerade Upplands-bro kommun ett nyinstiftat pris, Årets Hållbara Företag. Tillsammans med Företagarnas priser Årets Företag och Årets Nyetablering och Damernas två priser, Damernas Stora Pris och Årets Inspiratör är priserna en härlig energiboost och ett tydligt bevis på uppskattning. En jury utser vinnarna bland ett antal kandidater nominerade av allmänheten, så en stor slev positiv energi spiller även över de nominerade företagen.

Att planera och arrangera en Galamiddag för 250 gäster är definitivt inget som görs under en förmiddag. Redan i höstas påbörjades planeringsarbetet och nu återstår slutfinischen. I dagarna kommer de femton nominerade delges den glada nyheten och inom kort ska nomineringsfilmerna spelas in. Ännu finns möjligheten att boka en galabiljett, men om mindre än en månad stänger biljettbokningen och det kan faktiskt vara så att den stänger tidigare än så! Nina förklarar:

-Biljettförsäljningen är full gång. Förra året hade vi cirka 220 festsugna galadeltagare och redan nu, i mitten av mars, har drygt 200 biljetter sålts, så att det blir deltagarrekord räknar vi med! Viktigt att veta är att det den här gången är ett begränsat antal biljetter, 250 stycken. Så är man gala-sugen kan det vara vanskligt att avvakta till sista minuten med biljettköpet! 

Via Upplandsbrogalan.se kan man enkelt köpa biljetterna.

Tipsa en vän     Skriv utKalender

Torsdag 22/10
Tidig kväll med Kjos - Medborgardialog
Tisdag 1/12
Tidig kväll med Kjos - Medborgardialog
avståndsannons

U-BHus Bro C sep 20

Barncancerfonden pluggannons

Sjöräddningen

UBROs egen

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Röda Korset Medmänniska

Facebook

RSS-flöde

Röda Korset Syrien artikelannons 2017

UNHCR långsmal
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen