Woody nov 19 allt för proffsen
Toppbanner UBRO
Förstasidan Lördagen den 18 januari 2020 - klockan 16:03 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Svenskt Kosttillskott har utnämnts till Gasellföretag 2018


Karin Sidén 2018-11-29

Svenskt Kosttillskott har utsetts till &Aring;rets Gasellföretag i länet. Företaget leds av en syskontrio och är numera baserat i Brunna Logistikpark. VD Morgan Norrestam flankeras här av sina systrar, <span>Josefin Norrestam till vänster och Pia-Maria Norrestam till höger</span>. 
Bild:Mimmi Sjöberg
Svenskt Kosttillskott har utsetts till Årets Gasellföretag i länet. Företaget leds av en syskontrio och är numera baserat i Brunna Logistikpark. VD Morgan Norrestam flankeras här av sina systrar, Josefin Norrestam till vänster och Pia-Maria Norrestam till höger

Kungsängenbaserade företaget Svenskt Kosttillskott har av Dagens Industri utnämnts till Årets Gasellföretag i länet.

Familjeföretagets VD Morgan Norrestam glädjs åt utmärkelsen och betonar att utmärkelsen är viktig för hela företaget och ett fint kvitto på det hårda arbetet:

-Det känns jättekul att vara utnämnd till Gasellföretag och vara del av att både skapa tillväxt och arbetstillfällen. Det är verkligen en fin utmärkelse för hela företaget och för alla som jobbar hos oss! 


Varje år utser Dagens Industri ett antal företag som byggt upp sunda, lönsamma och snabbt växande företag och utnämner dessa till Gasellföretag. Totalt blir det 21 Gasellföretag per år då vart och ett av Sveriges 21 län har ett företag som uppmärksammas.

Årets Gasellföretag har utsetts i alla Sveriges län sedan år 2000 och prisas vid en rad Gasellgalor runt om i landet. Vid den avslutade galan i Stockholm, som i år hålls i Konserthuset den 4 december, koras Supergasellen - det vill säga det företag med störst tillväxt i hela Sverige. Förra årets Supergasell, Byggprojekt i Dalarna, vann med en tillväxt på smått häpnadsväckande 7 366 procent!

Bland årets utnämnda företag finns Kungsängenbaserade familjeföretaget Svenskt Kosttillskott. Företaget har både lager och kontor i Brunna Logistikpark dit man flyttade för ett par år sedan. 

-Det är en väldigt inspirerande resa vi syskon och företaget gjort! Vi började i en liten lada på familjegården. Sedan dess har Svenskt Kosttillskott vuxit ur ladan och flyttat in i nybyggda fina lokaler i Brunna där vi fortsatt att växa så pass att vi idag har över 40 anställda! säger Josefin Norrestam och fortsätter:

-Det var vår bror Morgan som grundade företaget, men vi båda systrar har verkligen fått vara med från första början och följt företagets resa till vad det är idag.

Dagens Industri menar att Gasellföretagen bidrar med arbetstillfällen, står som goda förebilder för andra och inspirerar fler att våga genomföra sina affärsidéer.

-Att skapa arbetstillfällen och inte minst tillväxt är någonting som sitter djupt rotat inom företagets väggar. Det känns därför jättekul att vara nominerade och ett fint kvitto på det hårda arbete som vi lagt ner från vår start 2005, till att idag ha blivit marknadsledande inom vårt segment, säger företagets VD och grundare Morgan Norrestam.


Tipsa en vän     Skriv utKalender

Lördag 25/1
Prova på KONSTÅKNING
Söndag 9/2
Medlemsmöte/Öppet hus Föreningen Villa Skogas Vänner
avståndsannons

UBG Öppet hus jan 20

Sjöräddningen

UBROs egen

Röda Korset Medmänniska

Barncancerfonden pluggannons

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Facebook

RSS-flöde

Håll Sverige rent

UBRO Panorama gif-fil
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen