UBRO Panorama gif-fil
Toppbanner UBRO
Förstasidan Måndagen den 18 februari 2019 - klockan 07:56 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Allvarlig trafikolycka i natt - flera skadade


Karin Sidén 2018-09-10

Olycksplatsen är markerad med en stjärna.
Olycksplatsen är markerad med en stjärna.

Vid fyratiden i natt, natten mot måndagen, larmades ambulans, polis och räddningstjänst till Bro, på grund av en trafikolycka. En förbipasserande hade sett en bil liggandes på taket vid sidan av vägen, alldeles i kurvan av Enköpingsvägen i riktning mot Bålsta, strax efter bron över järnvägen.

Enligt larmsamtalet låg en person utanför bilen och en annan irrade omkring i närheten.

När räddningsmanskapet kom till platsen visade det sig vara två allvarligt skadade personer, där den ena var mer skadad än den andre. Den mest skadade fördes i ambulanshelikopter till sjukhus för vård. I nuläget finns inga uppgifter om hur pass allvarliga skadorna är.

Polisen var kvar länge på olycksplatsen för att försöka få klarhet i vad som orsakat olyckan, vem som körde samt hur många som fanns i olycksbilen.

-Det finns vissa uppgifter som gör att vi misstänker att det var en person till i bilen, förutom de två skadade som var kvar när vi anlände. En grundlig olycksplatsundersökning görs därför för att säkra spår. Dessutom kommer bilen att genomgå en teknisk undersökning där vi bland annat kontrollerar DNA-spår och annat för att försöka få klarhet i vem som körde och hur många de var, säger Albin Näverberg vid polisen i Järfälla och Upplands-Bro.

Det finns misstänkar om drograttfylleri och / eller rattfylleri. anmälningar om vållande av kroppskada samt grov vårdslöshet i trafik är upprättade.


Den tekniska undersökningen av olycksplatsen pågick långt in på morgonen/förmiddagen på måndagen. Bilden är tagen från korsningen Ginnlögs väg/Enköpingsvägen.
Bild:Läsarbild
Den tekniska undersökningen av olycksplatsen pågick långt in på morgonen/förmiddagen på måndagen. Bilden är tagen från korsningen Ginnlögs väg/Enköpingsvägen.


Tipsa en vän     Skriv utKalender

Måndag 18/2
Informationsträff för företagare
Tisdag 19/2
Tisdagsmys i bibblan!
Språkcafé - i Kulturhuset
Språkcafé - i SFIs lokaler i Kungsängen
Mattecentrum i Brohuset
Onsdag 20/2
Stickcafé i Kulturhuset
Slöjdsalong
Torsdag 21/2
Torsdagsmys i bibblan!
Språkcafé - i Brohuset
avståndsannons

Sparbanken stipendier feb-mars 19

UNICEF plugg

UBROs egen

Röda Korset Medmänniska

Läkare utan gränser 18 pluggannons

ICA i Bro höst 18

Facebook

RSS-flöde

Alternative content


Håll Sverige rent
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen