Avslutsbanner
Avslutsbanner topp 2
Förstasidan Lördagen den 20 april 2024 - klockan 14:41 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Brobo dömdes till nio års fängelse för sexuella övergrepp


Karin Sidén 2016-02-23

I dag, tisdag, kom domen mot den 36-årige Brobo som stått åtalade för grova sexuella övergrepp och våldtäkt mot barn. Mannen dömdes till nio års fängelse för grov våldtäkt mot barn vid två tillfällen samt flera ytterligare sexualbrott mot en och samma målsägande. Gärningarna ägde rum i Bro och i Bromma.

Redan i januari dömdes en annan man, en 41-åring hemmahörande i Bromma, till sju års fängelse för grov våldtäkt, grovt utnyttjande av barn och ytterligare tio sexualbrott mot barn. 41-åringen stod som medåtalad till den 36-årige Brobon och har enligt åklagarens bevisning hejat på och uppmuntrat till övergreppen. Bland annat finns utdrag från chatter såväl som bildbevis och vittnesuppgifter. TT skrev den 27 januari att 41-åringen döms på tolv punkter för bland annat grov våldtäkt mot barn, stämpling till grov våldtäkt mot barn och grovt barnpornografibrott. Han ska även betala ett skadestånd om 350 000 kronor till offret.

Den man som är hemmahörande i Bro har utfört flera grova våldtäkter på ett litet barn samtidigt som han dokumenterat (filmat och fotat) och visat "live" för 41-åringen. Han har genomgått en rättspsykiatrisk undersökning och dömdes i dag till nio års fängelse.

Tipsa en vn Skriv ut



Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
avståndsannons

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Sjöräddningen

Röda Korset Ukraina mars 2022

Barncancerfonden pluggannons

UBROs egen

Röda Korset Medmänniska

Facebook

Rädda Barnen

Toppbanner UBRO

UNHCR artikelannons människor i nöd mars 22

UBRO Panorama gif-fil

Håll Sverige rent artikelannons jan 23

Suicide Zero

Avslutsbanner topp
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen