UBRO Panorama gif-fil
Toppbanner UBRO
Förstasidan Söndagen den 12 juli 2020 - klockan 18:27 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Butiksinbrott i Bro


Karin Sidén 2014-12-08

Natten mot måndagen gjorde okända gärningsmän inbrott i en inredningsbutik i Bro. Enligt uppgifter till UBRO har närboende väckts av ljudet av glas som krossats och på håll iakttagit två gärningsmän lasta in diverse stöldgods i en silverfärgad SAAB.

Vid tretiden natten mot måndagen den 8 december krossade inbrottstjuvar det nedre fönstret i entrédörren till en inredningsbutik i Bro. Genom den krossade rutan hade de sedan låst upp dörrlåset och på så sätt kunnat bära med sig stöldgodset genom dörren.

Grannar väcktes av ljudet av krossat glas och larmade polisen. Då det tog nästan en timme för polispatrullen att komma till adressen i Bro hade gärningsmännen hunnit lämna platsen i sin silverfärgade/ljusgrå SAAB.

Enligt uppgifter till UBRO har vittnen sett hur två okända gärningsmän gått in och ut ur butiken bärandes på en hel del stöldgods som de sedan stuvade in i bilen.

Butiksinnehavaren berättade att tjuvarna varit målmedvetna och siktat in sig på några av de dyrare sakerna som fanns i butiken. Bland annat stals en stor kristallkrona, en golvspegel, diverse adventsljusbågar, en stor ängel med belysning, fotoramar, märkesplädar och kuddar från NewPort och en hel del mer.

Tipsa en vän     Skriv utKalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
avståndsannons

Socialdemokraternas sommarhälsning 20

Sjöräddningen

Barncancerfonden pluggannons

UBROs egen

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Röda Korset Medmänniska

Facebook

RSS-flöde

Röda Korset Syrien artikelannons 2017

UNHCR långsmal
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen