Avslutsbanner
Avslutsbanner topp 2
Förstasidan Tisdagen den 19 mars 2024 - klockan 05:23 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Hjälp polisen att lösa flera personrån på Strandvägen


Karin Sidén 2020-12-29

Bild:Polisen i Järfälla / Upplands-Bro

Den senaste tiden har minst tre personrån och rånförsök skett på Strandvägen i Kungsängen. Det senaste inträffade under måndagskvällen då en man i 70-årsåldern attackerades av två gärningsmän. Brottsoffret skadades lindrigt och fick åka ambulans till sjukhuset för omplåstring.

Nu vädjar polisen till allmänheten att dela med sig av iakttagelser och information. I ett inlägg på FaceBook skriver de:

"Under gårdagskvällen vid 18-tiden skedde ett rånförsök på Strandvägen i Kungsängen. En man i 70-årsåldern blev indragen i skogsdungen på bilden av två gärningsmän. Mannen gjorde motstånd och skrek, varpå gärningsmännen sprang från platsen utan att ha fått med sig några av målsägarens tillhörigheter.

Sedan tidigare fanns en anmälan om ett liknande rån intill Gröna udden på Strandvägen. Det inträffade 23/12 vid 18.50-tiden. En man i 30-årsåldern blev då attackerad och rånad på sin mobiltelefon av tre maskerade män som uppehöll sig på platsen. Dessa var mörkt klädda och i dryga 20-årsåldern.

I samband med vårat arbete på platsen igår framkommer att det skett ytterligare ett rån i samma område, som inte anmälts.
En man i 20-årsåldern rånades på jacka, mobil och plånbok av tre mörkt klädda gärningspersoner 20/12 vid 22-tiden. Målsägaren anträffade sin plånbok på platsen en tid senare, dock utan kontanter.

Har du gjort iakttagelser i området före, under eller efter dessa händelser som kan vara av intresse i våra utredningar vill vi gärna att du hör av dig till oss via 11414 eller på vår hemsida www.polisen.se.

Vi lägger som alltid i den här typen av ärenden en form av pussel där just din iakttagelse kan vara den pusselbit som får pusslet att gå ihop."

Tipsa en vn Skriv ut



Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
avståndsannons

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Sjöräddningen

Röda Korset Ukraina mars 2022

Barncancerfonden pluggannons

UBROs egen

Röda Korset Medmänniska

Facebook

Rädda Barnen

Toppbanner UBRO

UNHCR artikelannons människor i nöd mars 22

UBRO Panorama gif-fil

Håll Sverige rent artikelannons jan 23

Suicide Zero

Avslutsbanner topp
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen