Avslutsbanner
Avslutsbanner topp 2
Förstasidan Tisdagen den 23 april 2024 - klockan 13:52 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Inbrottsvarning!!!


Karin Sidén 2014-11-26

Under tisdagen inträffade fem (5!!) bostadsinbrott runt om i Upplands-Bro. Alla utom ett har med säkerhet inträffat under en kortar tidsrymd på eftermiddagen. Vid en av adresserna har vittnen sett en grå Skoda Octavia som kan sättas i samband med inbrottet. Har du sett något? Hör av dig till polisen. Varje liten pusselbit är superviktigt i arbetet i att få fatt gärningsmännen - och i att binda dem till brottsplatserna.

I Kungsängen är det två villor i Gamla Kungsängen som drabbats. Någon gång mellan 12.30 och 15.30 bröt okända gärningsmän upp altandörren till en villa på Ekhammarsvägen och någon gång mellan 14.20 och 15.15 bröt sig gärningsmännen in i en villa på Skyttens väg. Det var vid inbrottet på Skyttens väg som vittnen sett en grå Skoda Octavia som kan sättas i samband med brottet.

I Bro är det lite mer utspridda adresser som drabbats. På Lagmansbodavägen, i närheten av stallet, var det inbrott i en villa någon gång mellan klockan 14.30 och 16.30. Där hade gärningsmännen brutit upp ett fönster. På Jordlottsvägen, i det nybyggda området vid Rosenäng/Österhagen i Bro, skedde inbrottet någon gång mellan klockan 16 och 17. Där tog sig gärningsmännen in genom att krossa ett fönster. På Lärarvägen i Gamla Bro tog sig gärningsmännen in genom att bryta upp ett fönster. Där har inbrottet skett någon gång mellan 8.20-20.30.

Anmälningarna har inte hunnit processas klart, så fler detaljer än så finns ej att tillgå.



Tipsa en vn Skriv ut



Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
avståndsannons

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Sjöräddningen

Röda Korset Ukraina mars 2022

Barncancerfonden pluggannons

UBROs egen

Röda Korset Medmänniska

Facebook

Rädda Barnen

Toppbanner UBRO

UNHCR artikelannons människor i nöd mars 22

UBRO Panorama gif-fil

Håll Sverige rent artikelannons jan 23

Suicide Zero

Avslutsbanner topp
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen