Avslutsbanner
Avslutsbanner topp 2
Förstasidan Tisdagen den 16 april 2024 - klockan 22:31 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Lägenhetsinbrott i Brunna


Karin Sidén 2016-02-08

I fredags eftermiddag upptäckte en släkting till målsägande att det varit inbrott i lägenheten på Kornettstigen i Södra Brunna. Ett fönster var uppbrutet och hela lägenheten genomsökt och tillstökad.

På eftermiddagen den 3 februari upptäcktes ett inbrott på Kornettstigen i Södra Brunna av en släkting till lägenhetsinnehavaren. I samma bostadsområde, fast på gatorna Melofonstigen och Trombonstigen, upptäcktes två inbrott i början av veckan. De inbrotten anmäldes den 2 respektive den 3 februari.

Inbrottet på Kornettstigen har inträffat någon gång mellan den 29 januari och den 5 februari. Den 3 februari hade släktingen noterat att en lampa som brukar lysa i köksfönstret inte längre lös, men inte anat oråd förrän hon klev in genom ytterdörren den 5 februari. Hela lägenheten var genomsökt och tillstökad. En preliminär lista över stulet gods finns, men den kan komma att utökas när målsägande kommer hem. Två datorer, pass, två uppsättningar silverbestick och diverse guldsmycken saknas.

Polisen är som vanligt mycket intresserad av iakttagelser som gjordes i området kring brottsplatsen under aktuellt tidsspann, men även innan då gärningsmännen kan ha "rekat" där i planeringssyfte. Någon okänd bil som synts i området? Okända personer som rört sig? Tänk på att för dig obetydliga iakttagelser tillsammans med andra tips kan vara viktiga pusselbitar för utredarna. Tips tas tacksamt emot på 114 14.

Tipsa en vn Skriv ut



Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
avståndsannons

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Sjöräddningen

Röda Korset Ukraina mars 2022

Barncancerfonden pluggannons

UBROs egen

Röda Korset Medmänniska

Facebook

Rädda Barnen

Toppbanner UBRO

UNHCR artikelannons människor i nöd mars 22

UBRO Panorama gif-fil

Håll Sverige rent artikelannons jan 23

Suicide Zero

Avslutsbanner topp
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen