Avslutsbanner
Avslutsbanner topp 2
Förstasidan Torsdagen den 25 april 2024 - klockan 05:30 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Lägenhetsinbrott i Brunna


Karin Sidén 2016-07-07

I onsdags eftermiddag upptäcktes ett lägenhetsinbrott på Melofonstigen i Södra Brunna. Ett fönster var krossat och hela lägenheten genomsökt och tillstökad.

Vid 13-tiden onsdagen den 6 juli upptäcktes ett inbrott på Melofonstigen i Södra Brunna av en granne till lägenhetsinnehavaren som noterade att en fönsterruta var krossad. 

Inbrottet ska enligt anmälan ha inträffat någon gång mellan klockan 07 och 13. Polis larmades till platsen och de kunde konstatera att lägenheten var genomsökt och tillstökad och att gärningsmännen kastat en sten rakt genom fönsterrutan. En preliminär lista över stulet gods finns, men den kan komma att utökas. Bland annat saknas två datorer, ett X-Box med tillhörande kontroller och en handfull spel.

Polisen är som vanligt mycket intresserad av iakttagelser som gjordes i området kring brottsplatsen under aktuellt tidsspann, men även innan då gärningsmännen kan ha "rekat" där i planeringssyfte. Någon okänd bil som synts i området? Okända personer som rört sig? Tänk på att för dig obetydliga iakttagelser tillsammans med andra tips kan vara viktiga pusselbitar för utredarna. Tips tas tacksamt emot på 114 14.

Tipsa en vn Skriv ut



Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
avståndsannons

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Sjöräddningen

Röda Korset Ukraina mars 2022

Barncancerfonden pluggannons

UBROs egen

Röda Korset Medmänniska

Facebook

Rädda Barnen

Toppbanner UBRO

UNHCR artikelannons människor i nöd mars 22

UBRO Panorama gif-fil

Håll Sverige rent artikelannons jan 23

Suicide Zero

Avslutsbanner topp
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen