UBRO Panorama gif-fil
ICA i Bro höst 18
Förstasidan Fredagen den 18 januari 2019 - klockan 21:09 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Man knivhuggen i Bro - ännu ingen misstänkt


Karin Sidén 2018-04-10

Vid 18-tiden på måndagen, den 9 april, höggs en man i ryggen med en kniv alternativt ett knivliknande föremål. Polis och ambulans larmades och man kom överens om att mötas upp i Stäket dit den skadade mannen fick skjuts av en vän.

-Det är i nuläget mycket oklara omständigheter. Mannen har hittills inte kunnat delge några uppgifter alls gällande händelsen, om det beror på chock eller har annan orsak vet vi inte. En utredning gällande grov misshandel är inledd. Det vi vet är att han befann sig på Fjärilsstigen i Bro när han höggs i mjukdelar i ryggen. Tack vare att hugget tog i mjukdelar skadades han så pass lindrigt att han kunde lämna sjukhuset redan samma kväll. Men omständigheterna kring brottet är som sagt oklara och vi kommer att hålla vidare förhör med målsägande och med eventuella vittnen, säger Albin Näverberg vid polisen i Järfälla och Upplands-Bro.

Polisen är mycket intresserad av att få in vittnesuppgifter och iakttagelser som gjordes i området kring brottsplatsen under aktuell tidpunkt. Tänk på att för dig obetydliga iakttagelser tillsammans med andra tips kan vara viktiga pusselbitar för utredarna. Tips tas tacksamt emot på 114 14.

Tipsa en vän     Skriv utKalender

Lördag 19/1
Röda Korset - Second Hand butik
Onsdag 23/1
Stickcafé i Kulturhuset
Lördag 26/1
Röda Korset - Second Hand butik
Onsdag 30/1
Bokklubb för unga, 10-12 år
avståndsannons

Öppet Hus på UBG jan 19

UNICEF plugg

UBROs egen

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Röda Korset Medmänniska

Facebook

RSS-flöde

Alternative content


Håll Sverige rent
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen