Avslutsbanner
Avslutsbanner topp 2
Förstasidan Tisdagen den 23 april 2024 - klockan 21:56 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Närpolisen rapporterar


Karin Sidén 2014-10-24

Efter att vi haft några veckor av högre brottslig aktivitet än normalt är vi nu tillbaka igen i den lite lugnare lunken, med 22 anmälningar inkomna sedan i måndags. De flesta av måndagens anmälningar fanns med i UBROs Närpolisrapport från i tisdags, varför dagens rapport blir förhållandevis kort. Tyvärr fortsätter den trista trenden med bostadsinbrott i kommunen och sedan i onsdags finns tre nya bostadsinbrott med bland anmälningarna.

Den 21 oktober anmälde en målsägande en smitning till polisen. Målsägande hade parkerat sin bil utanför en matbutik i Brunna klockan 8.45. När denne kom tillbaka till bilen klockan 9.00 var bilen påkörd bakifrån. Ingen hade givit sig till känna och talat om att den orsakat skadorna på bilen, och det fanns inte heller något vittne.

Den 22 oktober stals en mobiltelefon från målsägandes skolväska som förvarades i ett omklädningsrum på en skola i Brunna. Målsägande hade idrottslektion mellan klockan 10.20 till 11.20 och det var då mobilen, en Iphone 5c, försvann.

Den 22 oktober upptäckte en målsägande boende på Prästhagsvägen i Strandvägenområdet i Kungsängen att dennes bostad haft ovälkommet besök. Bland annat stals målsägandes Audi. Se separat artikel.

Klockan 19.20 den 22 oktober inträffade en viltolycka på Ginnlögs väg i Bro. Vildsvin vs bil.

Klockan 22 den 22 oktober utsattes målsägande för misshandel. Målsägande uppger i anmälan att en okänd man i 45-50-årsåldern kom fram till målsägandes bil och knackade på rutan. Målsägande vevade ner rutan och frågade vad saken gällde och blev då uppmanad att med en framstucken peng gå och köpa cigaretter till den okände mannen. När målsägande vägrade att göra det drog gärningsmannen ut målsägande ur bilen och slog och sparkade denne.

Någon gång mellan den 20 och 23 oktober stals däck och fälgar från målsägandes bil som stod parkerad vid Bro centrum.

Den 23 oktober upptäckte en brevbärare två lägenhetsinbrott på samma adress på Fjärilsstigen i Finnsta. Se separat artikel.

Tipsa en vn Skriv ut



Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
avståndsannons

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Sjöräddningen

Röda Korset Ukraina mars 2022

Barncancerfonden pluggannons

UBROs egen

Röda Korset Medmänniska

Facebook

Rädda Barnen

Toppbanner UBRO

UNHCR artikelannons människor i nöd mars 22

UBRO Panorama gif-fil

Håll Sverige rent artikelannons jan 23

Suicide Zero

Avslutsbanner topp
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen