Avslutsbanner
Avslutsbanner topp 2
Förstasidan Tisdagen den 23 april 2024 - klockan 18:46 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Närpolisen rapporterar


Karin Sidén 2014-11-21

Den gångna veckan har varit lugnare än på länge, med bara 15 anmälningar inkomna till närpolisen i Upplands-Bro. Tar man dessutom i beaktan att två av anmälningarna gäller viltolyckor och en trafikolycka utan misstanke om brott är man nere på 12 anmälningar i Upplands-Bro sedan i tisdags, en siffra vi inte har varit i närheten av sedan i somras. Som jämförelse kan sägas att Järfälla under samma tid har haft 70 anmälningar.

Klockan 08.00 den 18 november inträffade en trafikolycka i Aske Allé. En bilförare väjde för ett uppskuttande rådjur och körde in i ett träd. Fronten på bilen blev ordentligt intryckt men föraren klarade sig utan skador. Rådjuret kunde oskadd skutta vidare.

Vid sjutiden på morgonen den 19 november inträffade en trafikolycka utan misstanke om brott på E18 mellan Kungsängen och Bro i riktning  mot Enköping. Det pågår arbeten med belysning längs sträckan och TMA-fordon står utplacerade för att varna om arbetet. En lastbilschaufför upptäckte ett TMAfordon i vägrenen för sent och touchade det längs sidan då han inte kunde väja på grund av att det var upptaget i filen utanför.

En målsägande boende i Bro har anmält att denne utsatts för ett bedrägeri. Den 13 november beställde någon två mobiltelefoner i målsägandes namn. När avierna för de två paketen kom hem till målsägande den 19 november kontaktade denne utlämningsstället för att tala om att beställningen var felaktig. Då visade det sig att paketen redan hämtats ut av den okände beställaren som troligtvis legitimerat sig med ett falsk-leg.

På kvällen den 19 november upptäcktes ett villainbrott på Prästhagsvägen i Kungsängen. Se separat artikel.

Någon gång mellan den 18 och 20 november inträffade ett bilinbrott på långtidsparkeringen i Bro Centrum. Gärningsmannen / männen hade krossat höger bakruta, sökt igenom bilen och stulit stereon, bilbatteriet och en registreringsskylt.

Någon gång mellan klockan 05 och 07.45  den 20 november stals en personbil från Hallonvägens boendeparkering i Tibble. Bilen är en grön Mitsubishi Colt.

Den 20 november inträffade en stöld i en kommunal lokal i Kungsängens centrum. Gärningsmannen stal två Ipads och en limpistol. Läsplattorna var förankrade med vajer, men gärningsmannen slet loss dem och lämnade sedan lokalen.

Klockan 8.25 den 21 november inträffade en viltolycka vid Hammartorp, Ådövägen i Bro. Bil vs rådjur.



Tipsa en vn Skriv ut



Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
avståndsannons

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Sjöräddningen

Röda Korset Ukraina mars 2022

Barncancerfonden pluggannons

UBROs egen

Röda Korset Medmänniska

Facebook

Rädda Barnen

Toppbanner UBRO

UNHCR artikelannons människor i nöd mars 22

UBRO Panorama gif-fil

Håll Sverige rent artikelannons jan 23

Suicide Zero

Avslutsbanner topp
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen