Avslutsbanner
Avslutsbanner topp 2
Förstasidan Torsdagen den 25 april 2024 - klockan 22:48 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Närpolisen rapporterar


Karin Sidén 2013-09-06

Det har varit en högst ordinär septembervecka sett till antalet inkomna anmälningar om brott i kommunen. Totalt har det anmälts 20 brott, varav tio i Kungsängen och tio i Bro. Rånförsöket i Brunna är det som sticker ut, bland andra mer "vanliga" brott.

Natten mellan den 2 och 3 september har någon klottrat på ett tiotal fönsterrutor på en förskola i Bro. Klottret är tags i röd, brun och grön färg.

Någon gång mellan 17.30 och 20 den 3 september gjorde någon eller några gärningsmän inbrott i en bil som stod parkerad vid en av golfbanorna i Bro. Det är oklart hur tjuvarna tog sig in i bilen. Diverse gods stals ur bilen. Godsförteckningen innehöll 21 punkter med allt från en bärbar dator och kontanter till en pojkjacka och nycklar. TÖM BILEN SJÄLV! hälsar polisen.

Natten mot den 4 september, strax efter 03, gick inbrottslarmet på en restaurang i Bro. Väktarpatrullen som var först på plats kunde konstatera att en ruta i dörren krossats och att någon eller några tagit sig in i restaurangen och hunnit ta sig därifrån. Oklart om något stulits.

Den 4 september utsattes en person för ett rånförsök på Coops parkering i Brunna. Se separat artikel.

Ett bedrägeriförsök har anmälts av en målsägande boende i Mariedal, Håbo-Tibble. Målsägande skulle enligt ett brev denne fått från ett kreditupplysningsföretag ha beställt en vara på Tele2. Enligt anmälan har någon på okänt sätt kommit över målsägandes personuppgifter och använt dem för att beställa varan.




Tipsa en vn Skriv ut



Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
avståndsannons

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Sjöräddningen

Röda Korset Ukraina mars 2022

Barncancerfonden pluggannons

UBROs egen

Röda Korset Medmänniska

Facebook

Rädda Barnen

Toppbanner UBRO

UNHCR artikelannons människor i nöd mars 22

UBRO Panorama gif-fil

Håll Sverige rent artikelannons jan 23

Suicide Zero

Avslutsbanner topp
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen