Avslutsbanner
Avslutsbanner topp 2
Förstasidan Fredagen den 19 april 2024 - klockan 17:25 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Närpolisen rapporterar


Karin Sidén 2014-06-11

Sedan i fredags har det inkommit 32 anmälningar till Närpolisen i Upplands-Bro. Det handlar om allt mellan förlustanmälan, misshandel och olaga hot, till stölder, skadegörelse och inbrott.

Natten mellan den 5-6 juni drabbades två företag på Energivägen i Brunna för inbrott i sina förråd. Se separat artikel.

Klockan 01.25, natten mot den 7 juni, gick larmet på en byggarbetsplats i Kungsängens centrum. Väktare som kom till platsen hann se tre personer i 20-årsåldern rota runt och sedan springa från området. Man sökte även med hundpatrull efter de tre gärningsmännen men lyckades inte hitta dem. En anmälan om olaga intrång upprättades.

Den 7 juni, mellan 14 och 17 utsattes en målsägande boende på Tallrisvägen i Kungsängen för skadegörelse. Någon hade krossat en ruta på målsägandes inglasade uteplats.

Den 7 juni, klockan 17.10-17.20, utsattes en butik i Bro för snatteri. Personalen såg tre personer gå runt i butiken och plocka ner varor i en korg. De försvann sedan genom ingångsgrinden och ut till en röd Audi. Personalen hann inte konfrontera dem.

En målsägande blev den 7 juni utsatt för stöld ombord på ett pendeltåg mellan Sundbyberg och Kungsängen. Klockan 21 när målsägande klev ombord på tåget fanns plånbok och nycklar i en medhavd väska. 21.30, när målsägande var framme i Kungsängen och klev av tåget, var de borta. Enligt brottsanmälan var det mycket folk ombord på tåget.

Klockan 00.28 den 8 juni stoppade en polispatrull en personbil tack vare att polisen kände igen den körkortslöse föraren. En anmälan om grov olovlig körning upprättades.

Den 8 juni klockan 06.02 inträffade en viltolycka på Lagmansbodavägen i Bro. Föraren körde på ett rådjur.

Den 8 juni, klockan 15.05, inträffade en viltolycka vid Broavfarten (avfart nr 148 på E18). Även denna gång var det ett rådjur som blev påkört.

Den 8 juni anmäldes ett inbrott i en kolonistuga i Aspviksområdet. Stugan rapporteras vara genomsökt , men inget verkar vara stulet.

Den 8 juni, mellan 08 och 16, stals en cykel från en bostad på Enbärsstigen i Tibble. Cykeln är av märket Mongoose och är vit+silver+blå-färgad.

Någon gång mellan den 5 och 9 juni utsattes en skola i Brunna för skadegörelse. Ett par fönster var krossade och en hel del cigarettfimpar låg och skräpade ner gården när personalen kom tillbaka efter långhelgen.

Den 9 till 10 juni, mellan 18 och 07 utsattes (en annan) skola i Brunna för skadegörelse. Tre fönsterrutor hade krossats av gärningspersonerna.

Någon gång mellan den 6 och 10 juni utsattes målsägandes bil för skadegörelse. Någon har repat bilen med ett okänt vasst föremål längs sidan.

Vid 14-tiden den 10 juni inträffade ett bråk mellan två elever på en F-5-skola i Bro. Bråket eskalerade till misshandel.

Natten mellan den 10 och 11 juni inträffade en bilinbrott på Kakelstigen i Brunna. Gärningsmännen hade krossat en av de främre rutorna på en firmabil, låst upp dörren inifrån och stulit diverse verktyg ur målsägandes skåpbil.

Natten mellan den 10 och 11 juni inträffade en bilinbrott på Björnbärsstigen i Tibble. Gärningsmännen hade krossat en av de främre rutorna på en firmabil, låst upp dörren inifrån och stulit diverse verktyg ur målsägandes skåpbil.









Tipsa en vn Skriv ut



Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
avståndsannons

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Sjöräddningen

Röda Korset Ukraina mars 2022

Barncancerfonden pluggannons

UBROs egen

Röda Korset Medmänniska

Facebook

Rädda Barnen

Toppbanner UBRO

UNHCR artikelannons människor i nöd mars 22

UBRO Panorama gif-fil

Håll Sverige rent artikelannons jan 23

Suicide Zero

Avslutsbanner topp
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen