UBRO Panorama gif-fil
Toppbanner UBRO
Förstasidan Torsdagen den 2 juli 2020 - klockan 08:55 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Nu flyttar ytterligare ett storföretag till Brunna - Systembolaget har skrivit kontrakt med Logicenters


Karin Sidén 2019-02-01

Illustration: Logicenters.<br />Logicenters nya logistikbyggnad väntas stå klar under senvåren 2019. Systembolaget ska hyra stora delar av byggnaden och beräknas få tillträde den 1 juni.
Illustration: Logicenters.
Logicenters nya logistikbyggnad väntas stå klar under senvåren 2019. Systembolaget ska hyra stora delar av byggnaden och beräknas få tillträde den 1 juni.


Brunna Logistikpark växer så det knakar. Bland adressaterna återfinns några riktiga jättar såsom det nyinvigda Zalandolagret, Ramirent, Svenskt kosttillskott och Altia. Nu sällar sig Systembolaget till de andra storföretagen och flyttar in i helt nybyggda och moderna lokaler. Det är Logicenters som uppför byggnaden och Systembolaget har skrivit på ett tioårigt hyreskontrakt.

Den 1 juni beräknas den 24 000m2 stora logistikanläggningen stå klar, redo för inflytt.

I Brunna Logistikpark växer nya logistiklador upp som svampar ur backen. Och efterfrågan är stor! Många, många företag hittar hit tack vare det ypperliga läget nära huvudstaden, E18, E4 och Arlanda. Nu är en ny stor hyresgäst på väg in.

Det är Systembolaget som skrivit på ett tioårigt hyreskontrakt med Logicenters, som just nu uppför en 24 000m2 stor lagerlokal i Brunna Logistikpark, där Systembolaget kommer att hyra stora delar av ytan. Fastigheten är under utveckling och beräknas stå klar under andra kvartalet i år. Hyresgästen Systembolaget beräknas få tillgång till anläggningen den 1 juni.

-Vi ser fram emot att jobba med Systembolaget och stödja deras fortsatta satsning på att öka kundnöjdheten. Detta blir en anläggning med moderna specifikationer och hög standard. För att möta Systembolagets höga miljökrav kommer vi dessutom att gemensamt se över möjligheterna för att installera solceller”, säger Matthias Kettelhoit, Commercial Head på Logicenters.

Logicenters har vid det här laget hunnit etablera sig ordentligt i området. 2017 kom de till Brunna och sedan dess har de uppfört flera byggnader. Bland hyresgästerna finns Zalando och Bythjul Norden.

-Nu signerar vi vår fjärde kund i Brunna Logistikpark och även om fastigheterna fylls upp snabbt finns ännu ledigt utrymme kvar i det hus vi nu bygger och som Systembolaget hyr en stor andel av. Det stora intresset för våra fastigheter visar att satsningen i Brunna har varit framgångsrik, säger Matthias Kettelhoit.

Tipsa en vän     Skriv utKalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
avståndsannons

Socialdemokraternas sommarhälsning 20

Sjöräddningen

Barncancerfonden pluggannons

UBROs egen

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Röda Korset Medmänniska

Facebook

RSS-flöde

Röda Korset Syrien artikelannons 2017

UNHCR långsmal
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen