Avslutsbanner
Avslutsbanner topp 2
Förstasidan Fredagen den 29 mars 2024 - klockan 02:01 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Polisbilar utsattes för skadegörelse


Karin Sidén 2016-04-29

Under torsdagskvällen var ett flertal polispatruller i Bro för att besöka ett flertal bostadsadresser med anledning av den sociala oro som blossat upp. Två av tjänstebilarna, en målad och en civil bil, utsattes för skadegörelse under den tid som patrullerna besökte respektive familj. Någon eller några hade krossat bakrutan och slagit sönder sidobackspeglarna på den ena bilen medan den andra bilen fått ett däck sönderskuret.

Under torsdagskvällen befann sig flera polispatruller i Bro för att tillsammans med socialtjänsten med anledning av den senaste tidens sociala oro göra ett antal hembesök. Patrullerna, åtminstone fem till antalet, gjorde ett flertal besök under sitt uppdrag.

Vid två av besöken utsattes patrullernas tjänstefordon för skadegörelse.

Vid 18.30 på torsdagen upptäcktes den första skadegörelsen. Under tiden en civil polispatrull varit på ett tjänsteuppdrag på en adress i Finnsta i Bro hade någon eller några utsatt tjänstebilen för skadegörelse. Poliserna hade parkerat bilen utanför den aktuella adressen.

Enligt anmälan har någon krossat bilens bakruta med en stor sten/tegelsten och sparkat, alternativt slagit, sönder bilens sidobackspeglar.

Senare på kvällen, vid 20.30-tiden, upptäckte en annan polispatrull att även deras målade polisbil utsatts för skadegörelse. Medan de var på hembesök hade någon skurit sönder vänster bakdäck på bilen.


Tipsa en vn Skriv ut



Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
avståndsannons

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Sjöräddningen

Röda Korset Ukraina mars 2022

Barncancerfonden pluggannons

UBROs egen

Röda Korset Medmänniska

Facebook

Rädda Barnen

Toppbanner UBRO

UNHCR artikelannons människor i nöd mars 22

UBRO Panorama gif-fil

Håll Sverige rent artikelannons jan 23

Suicide Zero

Avslutsbanner topp
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen