Avslutsbanner
Avslutsbanner topp 2
Förstasidan Torsdagen den 18 april 2024 - klockan 23:23 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Polishelikopter i Bro


Karin Sidén 2014-02-22

Vid 15-tiden larmades polisen till Bro där ett antal individer iakttagits i ett skogsområde. Enligt Länskommunikationscentralen misstänkte inringaren att allt inte stod rätt till och att det möjligen handlade om tjuvar som rörde sig i skogen. Polisen skickade hundpatrull och ett antal bilar till platsen. Av en slump var helikoptern i närheten av Bro varför även den kom dit för att hjälpa till i spaningsarbetet. Vid 16.15 omhändertogs två personer av polisen.

Vid 15-tiden på lördagen såg en privatperson ett antal individer i ett skogsområde i Bro. Något i uppträdandet fick ögonvittnet att fatta misstankar varför denne valde att ringa polisen. Inringaren misstänkte att det möjligen rörde sig om tjuvar som förflyttade sig i skogsområdet.

Ett antal polisbilar och en hundpatrull skickades till Bro. Eftersom polishelikoptern var i närheten tog man även hjälp av den i sökarbetet. Med hjälp av hundpatrull och polishelikopter lyckades man lokalisera individerna som vid det laget rört sig en ganska lång sträcka. Vid 16.15 omhändertogs två personer av polisen. Enligt Länskommunikationscentralen önskade man få en redogörelse för beteendet av dessa två.

Tipsa en vn Skriv ut



Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
avståndsannons

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Sjöräddningen

Röda Korset Ukraina mars 2022

Barncancerfonden pluggannons

UBROs egen

Röda Korset Medmänniska

Facebook

Rädda Barnen

Toppbanner UBRO

UNHCR artikelannons människor i nöd mars 22

UBRO Panorama gif-fil

Håll Sverige rent artikelannons jan 23

Suicide Zero

Avslutsbanner topp
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen