Avslutsbanner
Avslutsbanner topp 2
Förstasidan Lördagen den 20 april 2024 - klockan 04:21 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Polisrapport Upplands-Bro


Karin Sidén 2015-03-02

Med tjugotalet anmälningar till polisen gällande brott och händelser i Upplands-Bro får helgen betecknas som ganska normal. Flera av dessa anmälningar gäller osämja och hot inom familjer och är därför inte "i allmänhetens intresse" att rapportera om. Bland de övriga anmälningarna finns bland annat container-inbrott, en stulen registreringsskylt och ett bedrägeriförsök genom ett så kallat "Nigeriabrev".

Någon gång under eftermiddagen den 27 februari stals en registreringsskylt från målsägandes bil som stod parkerad på Bergvägen i Kungsängen.

Någon gång mellan 16-tiden den 27 februari och klockan 17.15 den 28 februari gjorde ett okänt antal gärningsmän inbrott i två containrar som stod uppställda på en fastighet på Kraftvägen i Brunna industriområde. Gärningsmännen hade tagit sig in i containrarna genom att kapa hänglåsen. Ur containrarna stals sommardäck på fälg.

På kvällen den 28 februari befann sig målsägande på en fritidsgård på en skola i Kungsängen. Han/hon la ifrån sig mobiltelefonen inne i fritidsgårdens köksdel vid 21-tiden och när han/hon cirka 20 minuter senare skulle ta telefonen var den borta.

Den 28 februari inträffade en viltolycka i Kungsängen. Personbil vs vildsvin. Var i Kungsängen olyckan inträffade var dock oklart i anmälan.

En målsägande boende i Kungsängen hade annonserat ut ett rum till uthyrning på Blocket. En person som ringde på annonsen fortsatte att ringa upprepade gånger trots att målsägande sagt ifrån att det inte var aktuellt att den personen skulle bli hyresgäst. Den uppringande personen upplevdes till slut som obehaglig varför en anmälan om ofredande upprättades.

En målsägande boende i Kungsängen har anmält att denne utsatts för ett bedrägeriförsök genom ett så kallat "Nigeriabrev". Målsägande hade inledningsvis blivit kontaktad av gärningsmannen i höstas i samband med att målsägande annonserade om försäljning av en sommarstuga. Gärningsmannen gjorde sedan nya kontaktförsök med erbjudanden om att köpa in sig i en mindre förmögenhet.


Tipsa en vn Skriv ut



Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
avståndsannons

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Sjöräddningen

Röda Korset Ukraina mars 2022

Barncancerfonden pluggannons

UBROs egen

Röda Korset Medmänniska

Facebook

Rädda Barnen

Toppbanner UBRO

UNHCR artikelannons människor i nöd mars 22

UBRO Panorama gif-fil

Håll Sverige rent artikelannons jan 23

Suicide Zero

Avslutsbanner topp
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen