Avslutsbanner
Avslutsbanner topp 2
Förstasidan Fredagen den 29 mars 2024 - klockan 11:14 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Polisrapport Upplands-Bro


Karin Sidén 2016-08-19

Det har varit en förhållandevis lugn vecka i Upplands-Bro, med femtontalet inkomna anmälningar, varav några har en lite längre brottstid. Cykelstölder är den i särklass vanligaste brottsrubriceringen i den här polisrapporten.

Värt att notera är att man i grannkommunen Järfälla haft lite fler bostadsinbrott än vanligt den senaste veckan. Järfälla är inte långt borta och allt för ofta syns ett tydligt geografiskt rörelsemönster hos inbrottstjuvarna. Hjälp varandra att hålla koll i grannskapet! Grannsamverkan är ett mycket effektivt motmedel mot inbrottstjuvar.

Någon gång mellan den 1 och 10 augusti stals två cyklar från en villatomt på Gammeldansvägen i Brunna, Kungsängen. En svart/vit/röd mountainbike av märket Cayoba och en 21 växlad grå/grön pojkcykel av märket Scott.

Någon gång mellan den 9 och 13 augusti stals 10 brädor trätrall från en kursgård i Bro. Virket var tryckimpregnerat.

På eftermiddagen den 15 augusti, mellan 15 och 18, stals en cykel vid Furuhällsplan i Kungsängen. Cykeln stod parkerad utanför Coop-butiken och enligt uppgift ska en man och en kvinna ha setts bära iväg med cykeln. Klockslaget dock oklart.

Någon gång mellan den 15 och 17 augusti utsattes målsägandes bil för skadegörelse. Bilen stod parkerad på Furuhällsplan i Kungsängen när någon gick på den. Enligt anmälan hade bilen fått bucklor i plåten och repor i lacken på taket och på motorhuven.

Den 16 augusti, någon gång mellan 17 och 21, stals målsägandes cykel. Cykeln stod parkerad utanför sporthallen, Skolvägen i Kungsängen.

Någon gång mellan den 16 och 17 augusti utsattes en förskola på Blomstervägen i Bro för skadegörelse. Två fönsterrutor hade förstörts då någon kastat sten mot dem.


Tipsa en vn Skriv ut



Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
avståndsannons

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Sjöräddningen

Röda Korset Ukraina mars 2022

Barncancerfonden pluggannons

UBROs egen

Röda Korset Medmänniska

Facebook

Rädda Barnen

Toppbanner UBRO

UNHCR artikelannons människor i nöd mars 22

UBRO Panorama gif-fil

Håll Sverige rent artikelannons jan 23

Suicide Zero

Avslutsbanner topp
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen