Avslutsbanner
Avslutsbanner topp 2
Förstasidan Fredagen den 26 april 2024 - klockan 00:16 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Polisrapport Upplands-Bro


Karin Sidén 2016-10-14

Skadegörelse och bilrelaterade brott fortsätter att dominera anmälningarna hos polisen.

Någon gång mellan den 7 och 9 oktober utsattes tre gångtunnlar på Rönnbärsvägen i Tibble för skadegörelse. Gångtunnlarna var nyss iordningställda. Någon har klottrat i tunnlarna och rivit ner samt krossat hundratalet kakelplattor.

Någon gång mellan den 8 och 9 oktober utsattes en målsägandes bil för skadegörelse på Hjortronvägens boendeparkering i Tibble. Någon har krossat bakrutan på bilen. Enligt anmälan hade flera bilar som stod på samma parkering utsatts för liknande skadegörelse.

Någon gång mellan den 8 och 9 oktober utsattes målsägandes bil för skadegörelse medan bilen stod parkerad vid Kungsängens station. Bägge dörrarna på passagerarsidan var intryckta/tillbucklade och repade. Sannolikt har någon sparkat på bilen upprepade gånger.

Någon gång mellan klockan 01 och 09 den 10 oktober stals målsägandes bil från Bergvägen i Kungsängen. Bilen anträffades på annan plats i Kungsängen klockan 14.20 den 11 oktober.

Någon gång mellan den 3 och 11 oktober hade en målsägande inbrott i sin bil som stod parkerad på Energivägen i Brunna industriområde. Flera rutor hade krossats och diverse gods stulits, däribland bilstereon och högtalare.

Någon gång mellan klockan 18 den 10 oktober och klockan 08 den 11 oktober utsattes en företagslokal på Östervägen i Kungsängen för inbrottsförsök. En fönsterruta hade krossats men inget verkar vara stulet. En närboende ska ha hört krasch-ljud vid fyratiden på natten. 

Den 11 oktober upptäcktes ett villainbrott på Penselvägen i Brunna. Enligt anmälan hade gärningsmannen / männen brutit upp ett källarfönster och tagit sig in i villan den vägen. Villan var genomsökt och diverse gods hade stulits. Inbrottet har skett mellan den 8 och den 11/10.

Någon gång mellan den 11 och 12 oktober hade en målsägande inbrott i sin bil som stod parkerad på Lejondalsvägen i Bro. Enligt anmälan har låset på bakdörren brutits upp och diverse verktyg stulits.

Vid 13-tiden den 12 oktober utsattes en förskola i Bro för skadegörelse. Barnen hade så sovstund så därför var fönstrena fördragna. Plötsligt small det till när någon utanför kastade en sten mot ett av fönstren så att det gick sönder.

Någon gång mellan 08 och 14.40 den 12 oktober stals en cykel från en skola i Kungsängen. Cykeln är en grön hybridcykel av märket BTWN.

Någon gång mellan 17.30 och 18 den 12 oktober stals en markvibrator från en byggarbetsplats på Skolvägen i Kungsängen. Markvibratorn är gul till färgen och av märket Atlas Copco.

Klockan 01.46 den 13 oktober inträffade en viltolycka vid Erikssundsvägen i Håtuna, Bro. Bil vs rådjur.

Någon gång mellan den 12 och 13 oktober inträffade ett inbrott i en byggbod vid Jurstagårdsvägen / Miklagårdsvägen i Bro. Ett fönster hade brutits upp och diverse arbetsredskap och verktyg stulits.

Någon gång mellan den 12 och 13 oktober utsattes en förskola i Bro för skadegörelse. Någon hade kastat sten mot förskolans fönster och ytterglasen i två av fönstren hade krossats.

Någon gång mellan den 12 och 13 oktober stals extraljusen från målsägandes bil som stod parkerad vid Bro station.

Någon gång mellan klockan 12.30 och 14.30 den 13 oktober stals en svart damcykel från Tallrisvägen i Kungsängen.

På torsdagen, den 13 oktober, upptäcktes nedskräpning vid Frölunda Naturreservat. Någon har dumpat ett flertal säckar med byggmaterial vid vägen.



Tipsa en vn Skriv ut



Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
avståndsannons

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Sjöräddningen

Röda Korset Ukraina mars 2022

Barncancerfonden pluggannons

UBROs egen

Röda Korset Medmänniska

Facebook

Rädda Barnen

Toppbanner UBRO

UNHCR artikelannons människor i nöd mars 22

UBRO Panorama gif-fil

Håll Sverige rent artikelannons jan 23

Suicide Zero

Avslutsbanner topp
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen