Avslutsbanner
Avslutsbanner topp 2
Förstasidan Tisdagen den 16 april 2024 - klockan 10:08 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Polisrapport Upplands-Bro


Karin Sidén 2016-12-12

Efter de senaste veckornas ganska omfattande polisrapporter är det här ett uppfriskande steg i en helt annan riktning. Polisiärt sett så har den gångna helgen varit lugn, med bara ett fåtal polisanmälningar och händelser som krävt polisiär närvaro, däribland ett par bilolyckor.

Utöver det fåtal händelser som finns i UBROs rekordkorta polisrapport finns det ytterligare några anmälningar men de är av så pass privat natur att de inte faller under "allmänhetens intresse" och finns därför inte medrapporterade. Där finns bland annat familjebråk och liknande incidenter.

Någon gång mellan klockan 21 den 8 december och 07 den 9 december gjorde okända gärningsmän inbrott på en fritidsgård i Brunna. Man hade brutit upp dörren in till fritidsgården och stulit diverse gods, bland annat ett playstation och diverse spel.

Klockan 15.38 den 11 december inträffade en viltolycka på länsväg 269. Bil vs rådjur.

Någon gång mellan den 9 december och den 12 december inträffade skadegörelse på en förskola på Norrgrindsvägen i bro. Ytterglaset i ett fönster var krossat. Någon hade dock tejpat det trasiga fönstret.

Vid 09.30 på måndagsmorgonen larmades polis och Räddningstjänst till Kungsängens centrum där en bilbrand upptäckts på en parkering vid Torget / Kyrkvägen. Då det stod flera bilar i närheten fanns det spridningsrisk. Det är oklart om fler än en bil skadades. Brandorsaken är okänd.


Tipsa en vn Skriv ut



Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
avståndsannons

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Sjöräddningen

Röda Korset Ukraina mars 2022

Barncancerfonden pluggannons

UBROs egen

Röda Korset Medmänniska

Facebook

Rädda Barnen

Toppbanner UBRO

UNHCR artikelannons människor i nöd mars 22

UBRO Panorama gif-fil

Håll Sverige rent artikelannons jan 23

Suicide Zero

Avslutsbanner topp
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen