Avslutsbanner
Avslutsbanner topp 2
Förstasidan Torsdagen den 25 april 2024 - klockan 17:44 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Polisrapport Upplands-Bro


Karin Sidén 2017-02-03

Det har varit en relativt lugn polis-vecka i Upplands-Bro, med få anmälningar. Anmälningarna har varit av varierat slag och för första gången på länge finns ingen viltolycka inrapporterad. Under 2016 anmäldes annars 110 viltolyckor med rådjur och ytterligare ett fyrtiotal olyckor där dovhjort, kronhjort, älg eller vildsvin varit inblandade. Hur många smitningsolyckor som döljs i ett mörkertal är oklart...

Vid 13.15-tiden den 29 januari inträffade skadegörelse inne på en toalett i Brohuset. Någon hade eldat papper inne på toan. 

Någon gång under natten den 31 januari, mellan klockan 01 och 09, inträffade skadegörelse på en stallbyggnad i Önsta-området i Bro. Anmälaren vaknade vid ett-tiden av ljudet av några smällar men märkte inget särskilt. På morgonen visade det sig att någon krossat ytterglaset i ett fönster på stallet.

Någon gång mellan den 28 januari och den 1 februari stals en utombordsmotor från en båtklubb i Kungsängen. Motorn är en 100 hästars Yamaha-motor.

Någon gång mellan den 30 januari och 1 februari utsattes målsägandes bil för inbrott. Bilen stod parkerad på Örnäsvägen i Brunna. Bägge registreringsskyltarna och vindrutetorkarna stals, men inget verkar ha stulits ur kupén.

Strax innan halv tio, kvällen den 1 februari, upptäckte ett vittne att det brann under motorhuven på en bil som stod parkerad på Kattfotsstigens boendeparkering i Finnsta, Bro. Branden hann tursamt nog inte få fullt fäste innan Räddningstjänst var på plats och de kunde släcka den rätt snabbt. Två bilar, parkerade på vardera sidan av den bil som brann, skadades också.

Någon gång mellan klockan 22 den 1 februari och 07.45 den 2 februari inträffade en större dieselstöld från målsägandes maskiner på Tibble-Önstavägen i Bro. Ungefär 200 liter diesel uppskattas ha försvunnit.



Tipsa en vn Skriv ut



Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
avståndsannons

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Sjöräddningen

Röda Korset Ukraina mars 2022

Barncancerfonden pluggannons

UBROs egen

Röda Korset Medmänniska

Facebook

Rädda Barnen

Toppbanner UBRO

UNHCR artikelannons människor i nöd mars 22

UBRO Panorama gif-fil

Håll Sverige rent artikelannons jan 23

Suicide Zero

Avslutsbanner topp
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen