Avslutsbanner
Avslutsbanner topp 2
Förstasidan Torsdagen den 28 mars 2024 - klockan 20:51 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Polisrapport Upplands-Bro


Karin Sidén 2017-02-21

Ett rån och ett sannolikt rån i polisrapporten, ett i Bro och ett i Brunna. Däremellan ryms skadegörelse, stöld och ett bostadsinbrott.

Någon gång mellan den 15 och 16 februari inträffade ett bilinbrott på Lillsjö badväg i Kungsängen. Okända gärningsmän hade krossat ena bakrutan för att ta sig in i målsägandes firmabil. Diverse verktyg stals.

Någon gång mellan klockan 23.50 den 16 februari och klockan 00.15 den 17 februari inträffade en misshandel och ett rån i Bro centrum. Målsägande var på väg hem från "lokal" när denne attackerades av en grupp med ungdomar. Målsägande blev slagen och sparkad så att smärta uppstod, men skadades inte allvarligt. Ynglingarna plockade med sig målsägandes plånbok, mobiltelefon och två matkassar men kastade tillbaka plånboken då den visade sig vara tom. Gärningsmännen bedömdes vara i 18-20-årsåldern.

Någon gång mellan klockan 16 och 23.30 den 18 februari utsattes målsägandes bil för ett försök till bensinstöld. Bilen stod parkerad på stationsparkeringen på Assurs väg i Bro när någon bröt upp tanklocket.

Någon gång mellan klockan 23.30 och midnatt den 18 februari utsattes målsägandes EPA för skadegörelse då den stod parkerad på Bygdegårdsvägen i Kungsängen. Enligt anmälan var framrutan, bakrutan och höger sidoruta krossade. Taket var tillbucklat och över bilen fanns ett flertal lackskador.

Någon gång mellan den 17 och 19 februari utsattes en lägenhet på Hjortronvägen i Tibble för inbrott. Enligt anmälan hade gärningsmannen / männen tagit sig in genom att krossa ett fönster. Det är oklart vad som stals vid inbrottet.

Någon gång mellan den 17 och 20 februari utsattes en förskola i centrala Bro för skadegörelse. Enligt anmälan hade två fönster slagits sönder så att de fått varsitt 10*15 cm stort hål.

Någon gång mellan den 19 och 20 februari stals tre extraljus från målsägandes bil som stod parkerad på Fjärilsstigens boendeparkering i Bro.

Någon gång mellan den 19 och 20 februari stals en registreringsskylt från målsägandes bil som stod parkerad på Berberisvägen i Bro.

Klockan 20.41 den 20 februari hittade en polispatrull en kvinna på Kraftvägen i Brunna industriområde. Kvinnan hade en bula och ett sår på vänster ögonbryn och visste inte vad hon råkat ut för. Enligt anmälan så kunde hon berätta att hon varit på Coop och handlat och att hon valt en annan väg en den vanliga när hon skulle gå hem men sedan kunde hon ej delge något mer. Kvinnan fördes till sjukhus för omplåstring. Hur skadan uppstått, eller vad som hänt eller när det hände, var vid tidpunkten för UBROs poliskontakt på tisdagen oklart. Kvinnan saknade sin handväska så det kan röra sig om ett rån. 





Tipsa en vn Skriv ut



Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
avståndsannons

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Sjöräddningen

Röda Korset Ukraina mars 2022

Barncancerfonden pluggannons

UBROs egen

Röda Korset Medmänniska

Facebook

Rädda Barnen

Toppbanner UBRO

UNHCR artikelannons människor i nöd mars 22

UBRO Panorama gif-fil

Håll Sverige rent artikelannons jan 23

Suicide Zero

Avslutsbanner topp
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen