Avslutsbanner
Avslutsbanner topp 2
Förstasidan Torsdagen den 28 mars 2024 - klockan 13:20 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Polisrapport Upplands-Bro


Karin Sidén 2017-03-17

Sett till antalet polisärenden och graden av allvarlighet i anmälningarna har det varit den lugnaste veckan på mycket länge i Upplands-Bro. Bland veckans polisärenden finns ett fall av misstänkt drograttfylla, inbrott på en byggarbetsplats i Bro och en i Norrboda samt några inbrott i/stölder ur bilar. 

Någon gång mellan den 8 och 13 mars hade en målsägande på Råbystigen i Bro ovälkommet besök i sitt garage. Garaget ligger i en garagelänga så det är lite oklart hur gärningsmannen / männen tog sig in. Oklart även vad som stulits.

Någon gång under helgen, 10-13 mars, bröt sig okända gärningsmän in i en nyproducerad villa på Ränselvägen i Stentorp, Håbo-Tibble, och stal alla vitvaror. Huset är obebott, men så gott som färdigbyggt.

Någon gång under helgen, 10-13 mars, bröt sig okända gärningsmän in på en byggarbetsplats på Jurstagårdsvägen i Bro genom att lyfta av grinden från stängslet som omgärdar bygget. Man stal två markvibratorer. Då dessa är tunga och otympliga måste gärningsmännen haft ett större fordon med sig för att kunna klara transporten.

Någon gång mellan den 13 och 14 mars hade en målsägande boende på Råbystigen i Bro inbrott i sin firmabil som stod parkerad på boendeparkeringen. Gärningsmannen / männen hade krossat en bakruta på skåpbilen och stulit diverse verktyg därur.

Någon gång mellan den 13 och 14 mars var det inbrott i en verkstadsdel i en skola i Kungsängen. Bland annat hade gärningsmännen försökt stjäla en bil som stod parkerad inne i verkstadsdelen men misslyckats att ta sig ut. Bilen skadades. Oklart om något stals.

Vid niotiden på morgonen den 15 mars stoppade en polispatrull en bil på Granhammarsvägen i Kungsängen för kontroll. Anmälningar om grov olovlig körning och misstänkt drograttfylleri upprättades. Polisen beslagtog bilen.

Vid halvett-tiden natten mot den 16 mars parkerade en målsägande sin bil på Råbystigens boendeparkering i Bro och lämnade den för en kort stund. När målsägande kom tillbaka cirka 15 minuter senare hade en ruta krossats och handväskan som målsägande lämnat i bilen var borta.

En målsägande boende på Björnbärsstigen i Tibble har anmält att dennes bil utsatts för ett misslyckat slangningsförsök. Någon har brutit upp tanklocket och även orsakat skador i lacken runt om. Slangningen misslyckades dock och det hela rubriceras därför som försök till stöld.



Tipsa en vn Skriv ut



Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
avståndsannons

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Sjöräddningen

Röda Korset Ukraina mars 2022

Barncancerfonden pluggannons

UBROs egen

Röda Korset Medmänniska

Facebook

Rädda Barnen

Toppbanner UBRO

UNHCR artikelannons människor i nöd mars 22

UBRO Panorama gif-fil

Håll Sverige rent artikelannons jan 23

Suicide Zero

Avslutsbanner topp
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen