Avslutsbanner
Avslutsbanner topp 2
Förstasidan Tisdagen den 23 april 2024 - klockan 10:34 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Polisrapport Upplands-Bro


Karin Sidén 2017-05-26

Två avbrutna inbrottsförsök, ett i en lägenhet i Tibble och ett i en villa i Brunna, finns med i fredagens polisrapport. Där finns även en olycka på Bro Park och en påkörning av ett barn på en parkering.

Den 24 maj inträffade en trafikolycka på parkeringen vid Råbystigen i Bro. Ett barn blev påkört av en taxibil och fick uppsöka sjukhus för koll och omplåstring.

Vid 19.30-tiden den 24 maj hörde målsägande skrap-ljud från sitt sovrum i lägenheten på Rönnbärsvägen i Tibble. Lägenheten ligger i markplan. När målsägande gick för att kontrollera vad som orsakade ljuden upptäckte denne två män som var i färd med att bryta sig in genom sovrumsfönstret. Männen sprang från platsen.

Klockan 08.47 den 25 maj utlöstes inbrottslarmet i en villa på Mosaikvägen i Brunna. Larmet var kopplat till en övervakningskamera på vilken en gärningsman syns försöka ta sig in genom en dörr. Mannen avviker dock när larmet utlöses.

Vid 16.45-tiden den 25 maj inträffade en olyckshändelse på Bro Park. Av oklar anledning föll två personer av sina hästar ute på galoppbanan (framgår ej i anmälan varför de ramlade av) i tävlingsdagens sista lopp. En annan person som då sprang fram till olycksplatsen för att assistera hamnade under den stora och tunga startvagnen som hästarna ställs in i vid tävlingsloppen. Det framgår ej i anmälan hur pass allvarliga skadorna blev eller om även de två jockeys som föll av skadades. Flera ambulanser tillkallades dock och personen som hamnade under startmaskinen fördes i ambulanshelikopter till sjukhus för vård. En anmälan om vållande till kroppsskada upprättades.

Vid 01-tiden, natten mot den 26 maj, kontrollerade en polispatrull tre unga män vid Rönnbärsstigen i Tibble. Alla tre misstänks ha brukat narkotika varför anmälningar om ringa narkotikabrott upprättades. Två av ynglingarna var under 18 varför deras målsägande kontaktades.

Tipsa en vn Skriv ut



Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
avståndsannons

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Sjöräddningen

Röda Korset Ukraina mars 2022

Barncancerfonden pluggannons

UBROs egen

Röda Korset Medmänniska

Facebook

Rädda Barnen

Toppbanner UBRO

UNHCR artikelannons människor i nöd mars 22

UBRO Panorama gif-fil

Håll Sverige rent artikelannons jan 23

Suicide Zero

Avslutsbanner topp
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen