Avslutsbanner
Avslutsbanner topp 2
Förstasidan Tisdagen den 23 april 2024 - klockan 13:54 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Polisrapport Upplands-Bro


Karin Sidén 2017-08-14

Helgens polisrapport domineras fullständigt av bostadsinbrott då det anmälts en handfull inbrott de senaste dagarna.

-Upplands-Bro och Järfälla har drabbats av ett stort antal inbrott på kort tid, säger polisen Albin Näverberg till UBRO. Inbrotten i Upplands-Bro har skett med olika tillvägagångssätt och med viss geografisk spridning vilket gör att man inte kan se ett självklart mönster träda fram. Vi inväntar resultatet av de tekniska undersökningarna innan vi drar slutsatser kring om det är olika gärningsmän eller om det trots skillnaderna rör sig om samma. 

När det gäller övriga anmälningar så har det varit en för årstiden lugn helg. Värt att notera är att det efter en ganska stökig sommar med många, många anmälningar om buskörning på mopeder, stulna mopeder etc så kom inte en enda anmälning i den kategorin in under helgen!

Den 9 augusti upptäckte målsägande på Mandolinvägen i Brunna att de haft ovälkommet besök i villan. Gärningsmännen hade tagit sig in genom att bryta upp altandörren. Inbrottet har skett mellan klockan 15.30 och 21.

Den 10 augusti upptäckte målsägande på Mosaikvägen i Brunna att de haft ovälkommet besök i villan. Gärningsmännen hade tagit sig in genom att bryta upp altandörren. Inbrottet har skett mellan den 6 och 10 augusti.

Den 11 augusti upptäckte målsägande på Porfyrstigen i Lillsjöområdet i Kungsängen att de haft ovälkommet besök i radhuset. Gärningsmännen hade tagit sig in genom att bryta upp ett fönster. Inbrottet har skett mellan den 9 och 11 augusti.

Den 11 augusti upptäckte målsägande på Violinvägen i Brunna att de haft ovälkommet besök i radhuset. Gärningsmännen hade tagit sig in genom att lyfta ut fönsterkasetten ur altandörren. 

Den 12 augusti upptäckte målsägande på Banjovägen i Brunna att de haft ovälkommet besök i villan. Gärningsmännen hade tagit sig in genom att bryta upp ett fönster. Inbrottet har skett mellan den 10 och 12 augusti.

Den 12 augusti upptäckte målsägande på Fasanstigen i Bro att de haft ovälkommet besök i lägenheten. Gärningsmännen hade tagit sig in genom att bryta upp ett fönster. Inbrottet har skett mellan klockan 17.15 och 20.40.







Tipsa en vn Skriv ut



Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
avståndsannons

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Sjöräddningen

Röda Korset Ukraina mars 2022

Barncancerfonden pluggannons

UBROs egen

Röda Korset Medmänniska

Facebook

Rädda Barnen

Toppbanner UBRO

UNHCR artikelannons människor i nöd mars 22

UBRO Panorama gif-fil

Håll Sverige rent artikelannons jan 23

Suicide Zero

Avslutsbanner topp
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen