Avslutsbanner
Avslutsbanner topp 2
Förstasidan Tisdagen den 23 april 2024 - klockan 08:50 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Polisrapport Upplands-Bro


Karin Sidén 2017-08-18

Sommarlovet närmar sig sitt slut och semesterfirare vänder hemåt. Förra veckans många inbrottsanmälningar har fått ytterligare tillskott hittills den här veckan: ett villainbrott i Gamla Bro. Annars har det varit relativt lugnt för att vara slutspurt på lov... 

Bland de inkomna anmälningarna finns bland annat två arbetsplatsolyckor och en garagebrand utan misstanke om brott.

Någon gång mellan klockan 07 och 14.40 den 16 augusti hade målsägande boende på Lärarvägen i Gamla Bro ovälkommet besök i sin villa. Gärningsmännen hade brutit loss och lyft ur ett fönster. Huset var genomsökt och enligt anmälan saknades bland annat diverse datorutrustning.

Klockan 12.55 den 15 augusti larmades polis och ambulans till en arbetsplats på Ängsuddsvägen i Bro där en arbetsplatsolycka inträffat. En anställd hade blivit påkörd av en truck och skadat höger fot. Det hela var en olyckshändelse och en anmälan upprättades.

På kvällen den 16 augusti larmas polis till Örnstigen i Bro där en handfull ungdomar setts kasta sten mot fönstren på en tvättstuga. En anmälan om skadegörelse upprättades. Enligt anmälan ska det ha rört sig om ungdomar i 15-18-årsåldern. De ska även ha tagit sig in i lokalen och bland annat kastat ut en microvågsugn. 

Vid 20-tiden den 16 augusti larmades polis till Finnstastigen i Bro där en målsägande hittat sin cykel i ett cykelställ. Cykeln stals tidigt i våras och har varit borta stöldanmäld sedan dess. Målsägande fick tillbaka sin cykel.

Klockan 03.18 den 17 augusti larmade polis och Räddningstjänst till Strandvägen i Kungsängen där en villa rökfyllts. Vid framkomst visade det sig att något börjat brinna i garaget. Inga öppna lågor hade setts, däremot var rökutvecklingen stor och garaget samt villan rökfylldes. En anmälan om branden upprättades. Det finns ingen misstanke om brott. Famlijen ska ha klarat sig bra, trots röken.

Klockan 15.28 den 17 augusti larmades polis och ambulans till en arbetsplats på Energivägen i brunna där en arbetsplatsolycka inträffat. En anställd hade ramlat ner genom taket, oklart hur. Av anmälan framgår inget om skadeläget mer än att personen var vid medvetande och talbar.


Tipsa en vn Skriv ut



Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
avståndsannons

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Sjöräddningen

Röda Korset Ukraina mars 2022

Barncancerfonden pluggannons

UBROs egen

Röda Korset Medmänniska

Facebook

Rädda Barnen

Toppbanner UBRO

UNHCR artikelannons människor i nöd mars 22

UBRO Panorama gif-fil

Håll Sverige rent artikelannons jan 23

Suicide Zero

Avslutsbanner topp
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen