Avslutsbanner
Avslutsbanner topp 2
Förstasidan Fredagen den 29 mars 2024 - klockan 09:43 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Polisrapport Upplands-Bro


Karin Sidén 2017-08-21

En lugn vecka följdes av en lugn helg. Glädjande nog har den gångna helgen varit lugnare än på mycket länge. Inga bostadsinbrott har anmälts, inte heller något "moppe-bus". Natten till måndagen larmades dock polis och Räddningstjänst till Bro centrum där återvinningscontainrar satts i brand för andra gången på en dryg vecka. 

Klockan 03.43 den 18 augusti stoppade polisen ett fordon vid Gamla Stäketbron. Föraren visade sig vara en välkänd person som tagit många gånger för olovlig körning. En anmälan om grov olovlig körning upprättades. Eftersom föraren gjort sig skyldig till brottet ett flertal gånger beslagtogs fordonet.

Klockan 12.47 den 19 augusti larmades polisen till Råbystigens boendeparkering där en förbipasserande noterat att det satt en hund inlåst i en personbil som stod parkerad i gassande sol. Polisen krossade bakrutan till bilden och den medtagna hunden fördes med Djurambulans till Albano Djursjukhus för vård. Det framgår ej i anmälan hur det gick med hunden.

Klockan 00.23 den 21 augusti larmades polis och Räddningstjänst till återvinningsstationen vid Bro centrum, på Norrgårdsvägen, där en brand upptäckts. Brandkåren kunde släcka branden relativt snabbt och det förelåg ingen större spridningsrisk. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättades. Natten till den 10 augusti, klockan 00.59, brann det på samma ställe.



Tipsa en vn Skriv ut



Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
avståndsannons

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Sjöräddningen

Röda Korset Ukraina mars 2022

Barncancerfonden pluggannons

UBROs egen

Röda Korset Medmänniska

Facebook

Rädda Barnen

Toppbanner UBRO

UNHCR artikelannons människor i nöd mars 22

UBRO Panorama gif-fil

Håll Sverige rent artikelannons jan 23

Suicide Zero

Avslutsbanner topp
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen