Woodys Bra produkter april 17
ICA i Bro höst 18
Förstasidan Lördagen den 20 oktober 2018 - klockan 23:00 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Polisrapport Upplands-Bro


Karin Sidén 2018-01-02

En förhållandevis lugn jul- och nyårshelg har passerat. En del samtal om raketer och smällare, en containerbrand i Finnsta, ett villainbrott och ett försök till åldringsbrott i Kungsängen finns med i polisens sammanfattning av helgen.

-Det har varit ganska lugnt sett ur vårt perspektiv och vi har haft mycket personal ute. Det har varit en del raketer och smällare vilket för vissa är en stor olägenhet, men det har jämfört med vad som rapporterats från andra delar av länet och landet ändå varit helt ok i Upplands-Bro. Det var en containerbrand på Finnstabergsvägen som väl möjligen kan härröra från ovarsamhet med raketer, men där vet vi inte säkert vad som orsakade branden så det är bara spekulationer, säger Albin Näverberg vid polisen i Järfälla och Upplands-Bro. 

Vid tiotiden på förmiddagen på Nyårsafton ringde det på dörren hemma hos en äldre dam i Standvägenområdet i Kungsängen. Utanför stod en man i fyrtioårsåldern som utgav sig vara där för att kontrollera damens mediciner.

På eftermiddagen den 31 december såg ett vittne hur två barn i 10-12-årsåldern stod och kastade sten mot fönstren på en skola i Bro. Minst ett fönster krossades. Vittnet larmade polisen.

Vid 21.30-tiden den 31 december upptäcktes en brand i en återvinningscontainer på Finnstabergsvägen i Bro. Branden kunde snabbt släckas. Det är oklart vad som startade branden, men sannolikt var den anlagd.

Vid ett-tiden, natten mot den 1 januari, utsattes en person för misshandel i närheten av Porslinsstigen i Brunna. Offret blev misshandlad av tre ynglingar. Anmälan är mycket knapphändig och gjordes ej av brottsoffret varför polisen inte har mer uppgifter än så i nuläget.Tipsa en vän     Skriv utKalender

Lördag 20/10
Röda Korset - Loppis / Second Hand
Har du problem att höra? Hörselskadades förening i Järfälla och Upplands Bro har Öppet Hus
Disco från 5 år med DJ Choco Canel
Vernissage: ART´S FUN! med Lasse Åberg
Söndag 21/10
AA - MÖTE
Tisdag 23/10
Tisdagsmys i bibblan!
Yogapromenad Prova-på
Språkcafé - i Kulturhuset
Språkcafé - i SFIs lokaler i Kungsängen
avståndsannons

Kultur & Fritid ht 18 minidisco

Kultur & Fritid ht 18 Lasse Åberg

Röda Korset Medmänniska

UBROs egen

WWFannons tigerfadder

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Facebook

RSS-flöde

Alternative content


Håll Sverige rent

Röda Korset Syrien artikelannons 2017

UBRO Panorama gif-fil
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen