Woodys Bra produkter april 17
Toppbanner UBRO
Förstasidan Söndagen den 22 juli 2018 - klockan 14:33 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Polisrapport Upplands-Bro


Karin Sidén 2018-01-02

En förhållandevis lugn jul- och nyårshelg har passerat. En del samtal om raketer och smällare, en containerbrand i Finnsta, ett villainbrott och ett försök till åldringsbrott i Kungsängen finns med i polisens sammanfattning av helgen.

-Det har varit ganska lugnt sett ur vårt perspektiv och vi har haft mycket personal ute. Det har varit en del raketer och smällare vilket för vissa är en stor olägenhet, men det har jämfört med vad som rapporterats från andra delar av länet och landet ändå varit helt ok i Upplands-Bro. Det var en containerbrand på Finnstabergsvägen som väl möjligen kan härröra från ovarsamhet med raketer, men där vet vi inte säkert vad som orsakade branden så det är bara spekulationer, säger Albin Näverberg vid polisen i Järfälla och Upplands-Bro. 

Vid tiotiden på förmiddagen på Nyårsafton ringde det på dörren hemma hos en äldre dam i Standvägenområdet i Kungsängen. Utanför stod en man i fyrtioårsåldern som utgav sig vara där för att kontrollera damens mediciner.

På eftermiddagen den 31 december såg ett vittne hur två barn i 10-12-årsåldern stod och kastade sten mot fönstren på en skola i Bro. Minst ett fönster krossades. Vittnet larmade polisen.

Vid 21.30-tiden den 31 december upptäcktes en brand i en återvinningscontainer på Finnstabergsvägen i Bro. Branden kunde snabbt släckas. Det är oklart vad som startade branden, men sannolikt var den anlagd.

Vid ett-tiden, natten mot den 1 januari, utsattes en person för misshandel i närheten av Porslinsstigen i Brunna. Offret blev misshandlad av tre ynglingar. Anmälan är mycket knapphändig och gjordes ej av brottsoffret varför polisen inte har mer uppgifter än så i nuläget.



Tipsa en vän     Skriv ut



Kalender

Lördag 11/8
Bakluckeloppis i Bro
Måndag 20/8
Filmskaparkollo
Tisdag 21/8
Filmskaparkollo
Lördag 25/8
Bakluckeloppis i Bro
Vernissage: Konstrundan
Söndag 26/8
Vandring på Upplands-Broleden - med Naturskyddsföreningen
Lördag 1/9
Bakluckeloppis i Bro
KONSTRUNDAN
Söndag 2/9
KONSTRUNDAN
avståndsannons

Kultur & Fritid vt 18 Sommartider i Biblioteket

Socialdemokraterna Sommarhälsning 18

Centern - juli 18

UBH Sommarhälsning 18

UBROs egen

Sjöräddningen testamente

Röda Korset Medmänniska

WWFannons tigerfadder

Facebook

RSS-flöde

Alternative content


Håll Sverige rent

Om Du syns på Webben GUL

UBRO Panorama gif-fil
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen