Woodys Bra produkter april 17
ICA i Bro höst 18
Förstasidan Fredagen den 14 december 2018 - klockan 01:33 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Polisrapport Upplands-Bro


Karin Sidén 2018-03-02

Den gångna veckans spännande och utmanande vinterväder har ställt till en lång rad trafikincidenter, på E18 men även på mindre vägar. Inga allvarligare personskador finns rapporterade i vårt polisområde tack och lov!

I övrigt har sportlovsveckan hittills varit ovanligt lugn när det gäller inbrottsanmälningar, något som annars brukar förekomma. Två garageinbrott är vad som inkommit hittills så nu håller vi tummarna att inga sportlovsfirare får en tråkig hemkomst.

Strax innan midnatt den 26 februari var en målsägande på väg hem till sig när denne plötsligt blev slagen i bakhuvudet av en okänd man. Målsägande, en ung kvinna, blev slagen flera gånger av gärningsmannen som dock skrämdes iväg av hennes skrik. Gärningsmannen hade endast t-shirt på sig, vilket bör innebära att eventuella vittnen lagt märke till honom. Målsägande fick ett mindre sår i huvudet men ska i övrigt ha klarat sig från allvarligare fysiska skador.

Vid tiotiden den 26 februari inträffade en trafikolycka på E18 vid Bro, i riktning mot Stockholm, mellan en personbil och en lastbil. Ingen person skadades, men personbilen behövde bärgas från platsen.

Strax innan 11 den 27 februari inträffade en trafikolycka på länsväg 269 i höjd med Håbo-Tibble. Ingen person skadades och de båda parterna kunde lösa det praktiska kring olycksorsak och ansvar utan polisens hjälp.

Strax efter 11 den 27 februari inträffade en singelolycka på vid Stationsbacken, Strandvägen i Kungsängen. En lastbil slirade ner i diket och blev stående en längre tid i väntan på bärgare för tunga fordon. Ingen person skadades, men då lastbilen var utlandsregistrerad uppstod osäkerhet kring vem som skulle bekosta bärgningen.

Klockan 01.55 den 28 februari inträffade ett personrån i tunneln under järnvägsspåren vid Kungsängens station. Två till tre gärningsmän gav sig på målsgande och stal dennes vinterjacka. Målsägande fick i samband med rånet en sårskada på ena armen, sannolikt från ett knivliknande föremål. 

Strax efter 14 den 28 februari larmades polisen till Kungsängens station där en berusad person uppträdde avvikande och aggressivt. Den berusade personen slog till en förbipasserande inne i stationsbyggnaden. Utanför, vid bussarna, slog han även en busschaufför. När en tredje person försökte kliva emellan och stoppa misshandeln fick även denne motta slag. Polispatrullen omhändertog den påverkade mannen. Tre anmälningar om misshandel upprättades.

Klockan 03.11 den 1 mars larmades polisen till Råbystigens boendeparkering där en förbipasserande väktare notterat att två garagedörrar stod öppna. Det visade sig att det varit inbrott i bägge garagen. Det finns inga uppgifter i anmälan om vad som eventuellt stulits. 

Tipsa en vän     Skriv utKalender

Lördag 15/12
Röda Korset - Loppis / Second Hand
Söndag 16/12
Tredje Advent på Säbyholm
Lördag 22/12
Sagostund på finska!
avståndsannons

ICA i Bro Piroger

ActivityCare nov 18

Kultur & Fritid ht 18 dec  Vattenläcka

Kommunfullmäktige dec 18

UNICEF plugg

UBROs egen

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Röda Korset Medmänniska

Facebook

RSS-flöde

Alternative content


Håll Sverige rent

Röda Korset Syrien artikelannons 2017
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen