Avslutsbanner
Avslutsbanner topp 2
Förstasidan Torsdagen den 18 april 2024 - klockan 21:33 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Polisrapport Upplands-Bro


Karin Sidén 2018-03-16

Vid lunchtid den 12 mars utsattes ett äldre par för rånförsök i Bro av två knivbeväpnade gärningsmän. Paret stod vid Finnsta-bushållsplatsen på Enköpingsvägen när de två gärningsmännen dök upp. Gärningsmännen hotade paret med varsin längre kniv och försökte tilltvinga sig värdesaker, men en förbipasserande bilist såg vad som var i görningen och skrämde gärningsmännen från platsen. Utredningen pågår och polisen meddelar att utredningsläget är gott.

Klockan 01.48 den 13 mars larmades polisen till Mätarvägen i Brunna logistikområde där en lastbilschaufför som låg och sov i sin lastbil i väntan på att lossa godset väcktes av ljud från släpet. När polispatrullen kom till platsen visade det sig att okända gärningsmän brutit sig in i släpet och stulit ett par pallar med snus därur. En vit skåpbil sågs på platsen i samband med stölden.

Klockan 04.22 den 14 mars anmälde en lokförare att denne trodde sig ha kört på ett till tre rådjur med sitt tåg på sträckan mellan Bro och Bålsta. Viltvårdare skickades till platsen och efter ett tidskrävande eftersök fann viltvårdaren två döda dovhjortar. 

Klockan 19.30 den 14 mars inträffade en trafikolycka på Livgardets område, vid Korsvreta. Ett militärfordon med fyra personer ombord välte. Ingen person fick allvarliga skador men en utav dem fördes till sjukhus för kontroll då denne klagade på rygg- och nacksmärtor. Anmälningar om trafikolycka samt arbetsplatsolycka upprättades.

Klockan 21.16 den 14 mars larmades polisen till Kungsängens station där en ung målsägande blivit utsatt för misshandel. Målsägande och gärningspersonen är bekanta med varandra och efter ganska kort spårande kunde polisen hitta och gripa den misstänkte.

En arbetsplatsolycka inträffade i veckan på ett företag på Mätarvägen i Brunna logistikområde. En anställd råkade kapa av sig tummen och fick köras till sjukhus för vård. En anmälan om arbetsplatsolycka och vållande till kroppsskada upprättades för att polisen ska kunna reda ut ansvarsfrågan. I nuläget finns ingen misstänkt, bara en målsägande.

Tipsa en vn Skriv ut



Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
avståndsannons

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Sjöräddningen

Röda Korset Ukraina mars 2022

Barncancerfonden pluggannons

UBROs egen

Röda Korset Medmänniska

Facebook

Rädda Barnen

Toppbanner UBRO

UNHCR artikelannons människor i nöd mars 22

UBRO Panorama gif-fil

Håll Sverige rent artikelannons jan 23

Suicide Zero

Avslutsbanner topp
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen