Avslutsbanner
Avslutsbanner topp 2
Förstasidan Tisdagen den 19 mars 2024 - klockan 09:17 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Polisrapport Upplands-Bro


Karin Sidén 2018-06-04

Helgens polisrapport innehåller förutom ett fall av rattfylleri och ett fall av brott mot narkotikalagstiftningen ett par viltolyckor och några stölder. 

På kvällen den 30 maj sågs en taxibil köra in på och stanna på parkeringen vid en golfbana på Jurstagårdsvägen i Bro. Föraren av bilen gick ut på drivingrangen och plockade ihop en okänd mängd golfbollar som denne tog med sig till bilen och körde iväg. En anmälan om stöld utan inbrott upprättades.

Någon gång mellan den 31 maj och 1 juni stals en svart Volvo V70 från Hallonvägens boendeparkering. Bilen som har ett registreringsnummer som börjar med GBZ är ännu ej återbördad till sin rättmätige ägare.

Klockan 17.15 den 1 juni kontrollerade en polispatrull en person på Fjärilsstigen i Bro. Personen misstänktes vara narkotikapåverkad och visade sig vid visitering ha en mindre mängd narkotika på sig. En anmälan om brott mot narkotikalagstiftningen upprättades och den misstänkte medtogs för vidare provtagning samt utredning.

Klockan 00.30 natten mot den 2 juni stoppades en bil på Granhammarsvägen i Kungsängen. Föraren fick blåsa och blåste positivt. En anmälan om misstänkt rattfylleri upprättades. Föraren medtogs till Sollentuna för vidare provtagning och utredning.

Klockan 01.34 den 2 juni inträffade en viltolycka på Håtunavägen (länsväg 269) i höjd med Bro Park. Personbil vs rådjur.

Klockan 00.26 den 4 juni inträffade en viltolycka på Håtunavägen (länsväg 269) i höjd med Högbytorp. Personbil vs rådjur.

Någon gång mellan klockan 16 den 1 juni och klockan 06.50 den 4 juni utsattes ett byggföretag för inbrott i en byggbod de har uppställd på ett inhägnat område på Ringvägen i Kungsängen. Okända gärningsmän har någon gång under helgen tagit sig in genom stängslet och sedan klippt upp det hänglås som satt på byggbodens dörr. Diverse mätinstrument och verktyg stals.

Någon gång mellan klockan 10 och 11.30 den 4 juni stals ett släp med kåpa från Skolvägen i Kungsängen. Släpet, vars kåpa har en stor företagslogga på sig, var låst med ett bygellås. Delar av det kapade låset låg kvar på marken. Släpets registreringsnummer börjar XUZ.







Tipsa en vn Skriv ut



Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
avståndsannons

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Sjöräddningen

Röda Korset Ukraina mars 2022

Barncancerfonden pluggannons

UBROs egen

Röda Korset Medmänniska

Facebook

Rädda Barnen

Toppbanner UBRO

UNHCR artikelannons människor i nöd mars 22

UBRO Panorama gif-fil

Håll Sverige rent artikelannons jan 23

Suicide Zero

Avslutsbanner topp
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen