Woodys Bra produkter april 17
ICA i Bro höst 18
Förstasidan Torsdagen den 18 oktober 2018 - klockan 12:13 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Polisrapport Upplands-Bro


Karin Sidén 2018-07-27

Ett par stulna fordon och ett par containerinbrott med en hel del verktyg på listan över stulet gods toppar veckans polisrapport.

Någon gång mellan den 20 och 22 juli har någon försökt stjäla målsägandes moped som stod parkerad på tomten på Kakelstigen i Brunna. Mopeden var ordentligt fastlåst och det syns på märken och skador att gärningsmannen försökt ett tag innan han/hon gav upp stöldförsöket.

Någon gång mellan den 19 och 23 juli stals en Toyota Highlux samt diverse verktyg från en byggarbetsplats längs länsväg 269. Gärningsmannen / männen hade först tagit sig in i en container genom att lyfta undan diverse skrot som ställts för i ett försök att avskräcka tjuvar. Därefter hade de klippt upp den låskedja som satt i containerluckan. Tjuvarna stal förutom verktygen även bilnyckeln till den Toyota, med registreringsnumret LRG ---, som stod parkerad vid byggcontainern.

Någon gång mellan lunchtid den 20 juli och 06-tiden den 23 juli gjorde okända gärningsmän inbrott i en byggcontainer på Mätarvägen i Brunna industriområde. Diverse el-verktyg, bland annat laser-mätverktyg, stals.

Klockan 13.30 den 23 juli ringer en målsägande polisen om ett trafikdödat rådjur på E18 strax innan Bro. Det finns ingen anmälan från påkörande fordon så det hela registreras som en smitning. 

Klockan 16.40 den 23 juli larmas polisen till Ginnlögs väg i Bro där en inringare sett en kvinna springandes med en brinnande fackla. När patrullen hinner ifatt den fackelbärande löparen visar det sig att hon deltar i ett veckolångt lopp där facklan har ett symbolvärde. Med tanke på rådande extremtorka och eldningsförbud släcktes facklan innan kvinnan fick springa vidare.

Strax innan midnatt den 23 juli inträffar en viltolycka på Granhammarsvägen ungefär vid Emaljstigens busshållsplats. Bil vs rådjur.

Vid 16-tiden den 25 juli utsätts en företagare i Bro C för ett bedrägeri. En kund som satsat på ett onlinespel smiter från platsen innan betalning. En polisanmälan om bedrägeri upprättas.

Klockan 20.50 den 25 juli stoppas en bilist i korsningen Enköpingsvägen - Bygdegårdsvägen i Kungsängen. Bilisten identifierar sig med ett körkort som tillhör en annan person. Anmälningar om falsk urkund samt olovlig körning upprättas.

Någon gång mellan 23.30 den 25 juli och klockan 00.30 den 26 juli (alltså en timme runt midnatt) stjäls en Golf av 99 års modell från en målsägande på Beckasinvägen i Bro. Det finns inga synliga spår efter hur stölden gått till, inga glassplitter eller dylikt, så det är oklart hur gärningsmannen tagit sig in i bilen. Golfen har ett registreringsnummer som börjar PPR---.
Tipsa en vän     Skriv utKalender

Torsdag 18/10
Språkcafé - i Brohuset
Torsdagsmys i bibblan!
TV-spel i Kulturhuset
Mattecentrum i Kulturhuset
Föredrag: "Svenska dialekter från vikingatid till nutid"
Fredag 19/10
SAGOSTUND PÅ PERSISKA
Lördag 20/10
Röda Korset - Loppis / Second Hand
Har du problem att höra? Hörselskadades förening i Järfälla och Upplands Bro har Öppet Hus
Söndag 21/10
AA - MÖTE
avståndsannons

Kultur & Fritid ht 18 Lasse Åberg

Kultur & Fritid ht 18 minidisco

Läkare utan gränser 18 pluggannons

UBROs egen

WWFannons tigerfadder

Röda Korset Medmänniska

Facebook

RSS-flöde

Alternative content


Håll Sverige rent

Röda Korset Syrien artikelannons 2017

UBRO Panorama gif-fil
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen