Woodys Bra produkter april 17
Toppbanner UBRO
Förstasidan Onsdagen den 20 februari 2019 - klockan 00:43 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Polisrapport Upplands-Bro


Karin Sidén 2018-10-09

UBROs polisrapporter tar som jag vid ett flertal tillfällen redogjort för endast upp den typ av anmälningar som är i allmänhetens intresse att veta mer om. Det innebär till exempel att anmälningar av mer privat natur såsom familjegräl, grannosämja, psykisk ohälsa och liknande som ibland kräver polisens närvaro eller leder till en anmälan ej finns med i rapporten. Det i sin tur gör ju att det ibland kan ha varit blåljusaktivitet på en adress en eller flera gånger på kort tid utan att det finns noterat här - av den enkla anledningen att det inte finns något att rapportera som rör andra än dem som var på plats eller är anhöriga.

Mellan den 1 och 5 oktober stals en mindre segelbåt, cirka 6 m lång, från Sjöstugen i Kungsängen.

Den 5 oktober krossades fönstret i en entrédörr till en trappuppgång på Finnstastigen. En anmälan om skadegörelse är upprättad.

Någon gång under natten eller morgontimmarna mellan den 5 och 6 oktober gjorde okända gärningspersoner inbrott i cafeterian i en idrottsanläggning i Bro. Godis och läsk stals.

Vid niotiden på morgonen den 6 oktober hörde målsägande ljud vid ytterdörren till sin lägenhet på Rönnbärsvägen i Tibble. När målsägande kikade ut genom tittögat såg denne en person stå och "mickla" med låset. Personen utanför sprang i väg när han/hon insåg att någon befann sig i lägenheten.

Någon gång mellan klockan 15.30 och 23.30 den 6 oktober stals målsägandes cykel från cykelstället vid Kungsängens station. Cykeln, en lila Crescent, har 7 växlar.

Någon gång mellan den 5 och 7 oktober har fönstret till en förrådsbyggnad i målsägandes trädgård på Korsängsvägen i Kungsängen utsatts för skadegörelse. Enligt anmälan har stenar använts för att krossa rutan. Det är dock oklart om det är ett ofullbordat inbrottsförsök eller ren skadegörelse, men inget verkar enligt anmälan stulits ur förrådet.

Någon gång mellan den 6 och 7 oktober stals registreringsskyltarna på målsägandes bil. Bilen stod parkerad på Vallmostigens boendeparkering i Finnsta.

Någon gång mellan den 6 och 7 oktober stals registreringsskyltarna på målsägandes bil. Bilen stod parkerad på Vallmostigens boendeparkering i Finnsta. (OBS olika målsäganden på Vallmostigen)

Någon gång mellan den 3 och 8 oktober stals målsägandes cykel från cykelstället vid Bro station. Cykeln, en 24 tums Yosemite, är turkos.

Klockan 06.40 den 8 oktober inträffade en viltolycka vid Lugnet, Bro. Bil vs rådjur.

Någon gång mellan klockan 18.45 den 8 oktober och 07 den 9 oktober gjorde okända gärningsmän inbrott i en byggcontainer som står uppställd vid Lennartsnäsvägen i kungsängen. Gärningsmännen hade kapat låset och stulit diverse verktyg.

Tipsa en vän     Skriv utKalender

Onsdag 20/2
Stickcafé i Kulturhuset
Slöjdsalong
Torsdag 21/2
Torsdagsmys i bibblan!
Språkcafé - i Brohuset
Författarbesök: Henrik Berggren
Fredag 22/2
Stickcafé på Nyfiket
Lördag 23/2
Röda Korset - Loppis / Second Hand
Söndag 24/2
Fira Sverigefinnarnas dag!
Från tomtar och troll till råttan i pizzan och clownmördaren
avståndsannons

Sparbanken stipendier feb-mars 19

UNICEF plugg

UBROs egen

Röda Korset Medmänniska

Läkare utan gränser 18 pluggannons

ICA i Bro höst 18

Facebook

RSS-flöde

Alternative content


Håll Sverige rent
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen