Avslutsbanner
Avslutsbanner topp 2
Förstasidan Torsdagen den 28 mars 2024 - klockan 23:36 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Polisrapport Upplands-Bro


Karin Sidén 2018-10-12

Verktyg. Verktyg. Och mer verktyg finns i veckans polisrapport. De stjäls ur byggcontainrar och företagsbilar och verkar för närvarande vara högvilt. Eftersom verktyg sällan är id-märkta finns en stor andrahandsmarknad att avyttra dem på. Kunder finns det gott om.

Natten mellan den 6 och 7 oktober stals en rosa barncykel modell mindre från en tomt på Lillmossvägen i Norrboda, Kungsängen.

Natten mellan den 8 och 9 oktober gjorde okända gärningsmän inbrott i en byggcontainer på Ringvägen i Kungsängens centrum. En stor mängd verktyg stals.

Natten mellan den 8 och 9 oktober gjorde okända gärningsmän inbrott i en byggcontainer i korsningen Enköpingsvägen och Centrumvägen i Kungsängens centrum. En stor mängd verktyg stals.

Natten mellan den 8 och 9 oktober gjorde okända gärningsmän inbrott i en byggcontainer på Centrumvägen i Kungsängens centrum. En stor mängd verktyg stals. (tre olika målsägande drabbade samma natt på ett mycket litet geografiskt område)

Vid halvniotiden på kvällen den 9 oktober inträffade en viltolycka på Eriksundsvägen, nära Håtunavägen. Bil vs vildsvin.

Någon gång mellan midnatt och klockan 07, natten mot den 10 oktober, utsattes målsägandes bil för skadegörelse när den stod parkerad på en parkeringsyta på Stenkaksvägen i Bro. Bilen hade fått flera rutor krossade.

Någon gång mellan klockan 13 och 19.30 den 10 oktober utsattes målsägandes bil för skadegörelse när den stod parkerad på stora parkeringen vid Skolvägen i Kungsängen. Någon hade krossat en av de bakre små ventilationsrutorna.

Natten mellan den 10 och 11 oktober utsattes målsägandes firmabil för inbrott. Bilen stod parkerad på Hagnäsvägen i Brunna. Gärningsmannen/männen hade krossat en ruta och stulit diverse verktyg.

Vid halvtiotiden på kvällen den 11 oktober inträffade en viltolycka på Rösaringsvägen, nära Rättarboda. Bil vs vildsvin.



Tipsa en vn Skriv ut



Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
avståndsannons

Läkare utan gränser 18 pluggannons

Sjöräddningen

Röda Korset Ukraina mars 2022

Barncancerfonden pluggannons

UBROs egen

Röda Korset Medmänniska

Facebook

Rädda Barnen

Toppbanner UBRO

UNHCR artikelannons människor i nöd mars 22

UBRO Panorama gif-fil

Håll Sverige rent artikelannons jan 23

Suicide Zero

Avslutsbanner topp
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen