UBRO Panorama gif-fil
Toppbanner UBRO
Förstasidan Måndagen den 18 februari 2019 - klockan 06:48 Tipsa redaktionen
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Polisrapport Upplands-Bro


Karin Sidén 2019-02-01

Veckans polisrapport är precis som den förra glädjande kort. Antalet polisiära ärenden här i Upplands-Bro har varit relativt få, medan den andra delen av polisområdet, Järfälla, haft en desto tuffare vecka.

När det gäller de tre skjutningarna som inträffat i Jakobsberg pågår ett intensivt polisarbete med många vittnesförhör. En person har nu gripits, misstänkt för tisdagens skjutning inne i en mataffär i Jakobsberg. Onsdagskvällens dödsskjutning har ännu ej resulterat i något gripande. 

Här i Upplands-Bro har polisinsatserna rört ett villainbrott, ett bilinbrott, ett mindre narkotikafynd samt en fräck datorstöld. 

Någon gång under dagen den 28 januari, mellan klockan 09 och 18.30, hade en målsägande boende på Lärarvägen i Gamla Bro ovälkommet besök i sin villa. Gärningsmannen/männen hade brutit upp ett fönster på baksidan för att ta sig in. Det är oklart vad som stulits.

Strax innan midnatt den 28 januari larmades polisen till Fjärilsstigen i Finnsta där fyra ungdomar tagit sig in i och olovligen uppehöll sig i en trappuppgång. Polisen identifierade de fyra ungdomarna och avhyste dem. På platsen hittades en mindre mängd narkotika samt en soft airgun som beslagtogs. Anmälningar om detta upprättades.

Någon gång mellan klockan 18 och 19 stals en av de fasta datorerna på biblioteket i Kungsängen. Gärningsmannen hade helt sonika klippt av kablarna och plockat med sig en dator. En anmälan om stöld är upprättad.

Någon gång vid 22.30-23-tiden den 31 januari inträffade ett bilinbrott på parkeringen vid Ängsuddsvägen i Bro. Enligt anmälan har någon krossat bakrutan på målsägandes bil. En nyckel ska ha stulits.

Tipsa en vän     Skriv utKalender

Måndag 18/2
Informationsträff för företagare
Tisdag 19/2
Tisdagsmys i bibblan!
Språkcafé - i Kulturhuset
Språkcafé - i SFIs lokaler i Kungsängen
Mattecentrum i Brohuset
Onsdag 20/2
Stickcafé i Kulturhuset
Slöjdsalong
Torsdag 21/2
Torsdagsmys i bibblan!
Språkcafé - i Brohuset
avståndsannons

Sparbanken stipendier feb-mars 19

UNICEF plugg

UBROs egen

Röda Korset Medmänniska

Läkare utan gränser 18 pluggannons

ICA i Bro höst 18

Facebook

RSS-flöde

Alternative content


Håll Sverige rent
UBRO
Ansvarig utgivare:   Karin Sidén
Webmaster:   Karin Sidén
Tipsa redaktionen